El departament de salut Xàtiva-Ontinyent habilitat wifi i tablets per als malats de Covid-19

Els Hospitals de Xàtiva i Ontinyent acaben de rebre dues tauletes i set telèfons mòbils per a poder posar en contacte als pacients ingressats amb els seus familiars. També s’ha establert un protocol en el qual col•labora la infermeria amb la finalitat que “a través de la comunicació es puga desenvolupar un vincle de confiança entre la família, el pacient i l’equip assistencial” el protocol destaca que “l’atenció als familiars és una competència pròpia de la infermeria que no pot ser desatesa i en aquest suport i cures, garantir una comunicació fluida entre el pacient en situació d’aïllament i els seus familiars que contribueixi a reduir la incertesa i millorar l’experiència estressant que pot ser d’una enorme efectivitat”. D’aquesta forma els pacients estableixen un telèfon de contacte i un familiar, l’equip sanitari que l’atén convenia un horari preferent per a les anomenades als familiars.

Els pacients que disposen de dispositiu mòbil (Tableta o telèfon) compten des de hui amb major capacitat de la xarxa wifi hospitalària per a facilitar el contacte en tot moment.

Els pacients que no disposen de mòbil o no siguin independents per a realitzar el seu ús, serà el professional sanitari assignat a la seva habitació el que estableixi la comunicació per mòbil o Tauleta amb el portaveu familiar i cooperarà en què la crides tingui un desenvolupament normal. Tots els dispositius de propietat de l’Hospital seran desinfectats adequadament després de cada ús i serà custodiat per la infermeria.

La distribució d’aquests dispositius per Hospitals ha estat d’acord amb el nombre de pacients ingressats en aïllament.
Aquest servei s’uneix al que ja s’ha posat en marxa per a fer arribar objectes personals als ingressats i que està tenint un alt grau de satisfacció a deduir pel nombre d’usuaris diaris que s’està donant.

A més el protocol inclou el procediment que ja es realitzava puntualment des del principi d’aquesta situació per a informar puntualment per telèfon als familiars de l’estat del pacient per part dels sanitaris i facultatius que li atenen.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida mostren la seua satisfacció per la reobertura progressiva dels Centres d’Atenció Primària

La Conselleria de Sanitat, ha manifestat que ja s’ha iniciat el camí per a la …