20/09/2024 - 0:19
Més

    Sergi Sempere i René Díaz, dues apostes joves a la llista de Compromís per Ontinyent encapçalada per Nico Calabuig

    Altres notícies

    Aquest dimecres, Compromís per Ontinyent ha donat a conéixer la incorporació de Sergi Sempere Rodríguez i René Díaz Castelló a la candidatura que encapçala l’alcaldable Nico Calabuig per a les Eleccions Municipals del 28 de maig. Es tracta de dues persones que reforcen la presència jove a la llista electoral, amb participació social en l’àmbit juvenil, cultural o esportiu. L’Assemblea Local de Compromís va aprovar per unanimitat els seus nomenaments en els llocs 16 i 17 de la Candidatura.

    El candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent i portaveu municipal de Compromís, Nico Calabuig, ha assenyalat que “continuem donant a conéixer l’equip de persones compromeses que volem transformar Ontinyent des del pròxim Govern Municipal. En aquest cas es tracta de dues persones que ens aportaran més ganes de millorar el dia a dia de la nostra ciutat, posant el focus també en la població més jove, que necessita respostes i esperances de futur des de l’àmbit municipal. Vull agrair a Sergi Sempere i René Díaz la seua predisposició i el seu pas endavant, sumant-se a formar el millor equip per a fer progressar Ontinyent”.

    Sergi Sempere serà el Número 16

    Sergi Sempere Rodríguez té 27 anys, i és veí del barri del Llombo. És graduat en Geografia i Medi Ambient, i treballa com a professor de llengua i literatura valenciana. Ha format part del moviment sindical universitari com a membre del Bloc d’Estudiants Agermanats. També ha participat en el món esportiu i cultural d’Ontinyent, com a integrant del Club Martínez Valls Bàsquet i membre del grup de dolçainers i tabaleters ‘El Regall’.

    Sergi Sempere ha subratllat que “és un orgull formar part d’aquest projecte tan divers que estem construint, amb persones implicades per Ontinyent i conscients de tot el potencial que tenim per millorar com a ciutat. Tenim clar un model de ciutat en tots els àmbits, i amb el suport de la ciutadania el portarem endavant. És l’hora donar resposta a totes les inquietuds de les ontinyentines i ontinyentins que continuen en un calaix en matèria d’urbanisme, participació ciutadana, promoció de la vida saludable, diversificació econòmica o atenció a les necessitats de la gent major i la gent jove”.

    René Díaz s’incorpora com a Número 17

    René Díaz Castelló té 20 anys. És estudiant del Grau en Filosofia a la Universitat de València. Participa activament en la dinamització de l’àmbit juvenil de la ciutat, com a vicepresidenta del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent. René Díaz serà la integrant més jove de tota la llista electoral.

    En paraules de René Díaz “em sembla imprescindible fer aquest pas endavant per poder participar activament del canvi que Ontinyent necessita. Un dels àmbits on volem incidir és en les oportunitats i les necessitats del sector jove. Des de les alternatives d’oci i socialització fins a l’impuls de més i millors oportunitats d’habitatge i treball digne, trobem que aquestes assignatures pendents no poden ser ignorades per més temps, i per això comptem amb plenitud de propostes al respecte. Busquem alhora interactuar directament amb les i els joves, per tal d’escoltar les seues demandes i inquietuds, convertint al jovent en el vertader protagonista de les seues decisions, en lloc de parlar en el seu nom sense atendre a la vertadera realitat de les joves. Tenim un gran treball per davant i moltes ganes de portar-lo a terme”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -