19/04/2024 - 7:26
Més

    Rebeca Torró: “la guerra del fem ha acabat i retraure-la només mostra interessos partidistes”

    Altres notícies

    Nota de premsa del PSPV-PSOE d’Ontinyent valorant el Ple de l’Estat de la Ciutat celebrat aquest dijous 20 de juliol:

    La portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha incidit en què “la guerra del fem ha acabat i retraure-la només mostra interessos partidistes que en res beneficien a la ciutadania”. Torró feia estes manifestacions ahir dijous en el transcurs del Ple de Debat Sobre l’Estat de la Ciutat, una sessió realitzada a que Torró qualificava de “històrica”, després de la qual manifestava que “la falta d’arguments de l’oposició els fa caure en observacions errònies i atrevides”.

    És el cas a les manifestacions sobre el propi format del debat, indicant que “és curiós que algunes portaveus manifesten ací que no els agrada el format, quan ni tan sols van assistir a la junta on es va debatre sobre com seria esta sessió. Només els socialistes portàvem la realització d’aquest plenari com a proposta electoral, i en qualsevol cas no ens tanquem a millorar-lo per a properes edicions”.

    Respecte al tema del fem, Torró va demanar al grup municipal de Compromís “que s’aclarisquen, ja que quan va vindre el Vicepresident del Consorci de Residus, Julià Àlvaro, del seu partit, pensavem que estaven d’acord; la Consellera Cebrian, també de Compromís, va dir que els consorcis no anaven a canviar-se a curt termini; i el Tribunal Suprem va dir que, integrats o no, ens van a passar les factures. Vostès proposen un macroabocador a Ontinyent, i els socialistes diguem no a això, i menys si un municipi com Bufali accepta la instal•lació”.

    Rebeca Torró recordava que “tot el lío del Consorci vé de l’època del PP amb Vicente Parra i Alfonso Rus, que van ser els qui volien construir la macroplanta de Llanera i arrassar amb el nostre Pla de Minimització. I són curioses les crítiques a l’alcalde quan ha estat l’únic en rebre una denúncia per defensar els interessos de la ciutadania en aquest assumpte i defensar la legalitat. Una denúncia que per altra banda ens agradaria saber si al PP d’Ontinyent li sembla bé”, afegia.

    Quant a les crítiques per la despesa en publicitat, Torró assenyalava que “volen fer entendre que estem gastant més que en la vida i no és cert. De fet en 2016 l’Ajuntament només es va gastar 2000 euros més dels que es va gastar el Govern del Partit Popular en 2010, i 33.000 euros menys dels que es van destinar en 2015, quan al Govern estaven també Compromís i EU”, recordava.

    La portaveu socialista també replicava al desig de Compromís “d’altre model de cultura” aclarint que “els socialistes apostem per una programació cultural per a totes i tots, per una cultura que atenga els desigs de la ciutadania més allà de les ideologies, i la resposta està sent positiva”.

    Torró valorava també positivament l’esforç de tots els grups per reduir la crispació, “deixant arrere moments com els viscuts durant la majoria absolutista del PP. En 2011 la ciutadania va apostar per les forces progressistes, i els Socialistes volem reconèixer la tasca de Compromís i EU. Quatre anys després, en 2015, i gràcies a l’ampla majoria atorgada pels ciutadans i les ciutadanes al Partit Socialista a Ontinyent i a la signatura del Pacte del Botànic a Valéncia, la nostra ciutat influïx allà on es prenen les grans decisions, i això està notant-se en la ciutat. Una ciutat que estem transformant entre tots i totes i preparant-la per al futur, sense oblidar la tasca diària, que és molta. Un futur que hem de fer treballant des del major consens possible tant polític com social. Sent així, el millor està per vindre”, concloïa.

    Font: PSPV-PSOE Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -