20/04/2024 - 4:45
Més

    Primera reunió de Jorge Rodríguez amb els alcaldes de La Vall d’Albaida

    Altres notícies

    “No cal que aneu a València. Seguisc sent l’alcalde d’Ontinyent que conegueu, i ací també em podreu trobar com sempre per atendre-vos”. Aquestes paraules del President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, eren rebudes amb satisfacció pels alcaldes i alcaldesses dels 34 municipis de La Vall d’Albaida, amb els que el màxim representant de la institució provincial encetava hui al Palau de La Vila d’Ontinyent una ronda d’encontres amb els municipis valencians per replegar les seues necessitats i inquietuds.

    Els primers edils qualificaven de “històric” l’encontre amb un President de la Diputació que definien com a “més proper i accessible que mai”, una trobada a la qual Jorge Rodríguez, que anunciava la posada en marxa enguany d’un pla d’inversions de 72 milions d’euros per crear ocupació en els pobles, el contingut del qual es detallarà en setembre, i que serà “especialment sensible amb els municipis menuts”. Rodríguez acudia acompanyat per la vicepresidenta, mª Josep Amigó, qui afegia que des de la Diputació “anem a potenciar les comarques i el treball des d’aquestes per oferir serveis mancomunats”.

    La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, destacava que “s’està notant un canvi radical a la Diputació, i a La Vall d’Albaida ho estem notant més encara. Alfonso Rus mai va acudir a Ontinyent a mantenir un encontre amb els alcaldes de la comarca, Jorge Rodríguez té una major sensibilitat amb els nostres municipis i els coneix de primera mà, el que va a ser importantíssim per als ajuntaments de La Vall”, destacava.

    El President de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida, el també alcalde de La Pobla del Duc, Vicent Gomar, destacava que “la proximitat que mostra Jorge Rodríguez ens encanta, és un plaer que haja començat ací el cicle de reunions. La seua intenció de potenciar l’autonomía local és una excel·lent notícia, així com el pla d’inversions que ha anunciat, ara el que toca és que els ajuntaments s’impliquen també i aprofiten l’oportunitat històrica que tenim amb un President com aquest”.

    Als mateixos termes s’expressava l’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, qui apuntava que “estan felicitant al President però els qui realment estem d’enhorabona som els alcaldes de La Vall amb un President tan proper, un fet històric que a més va a servir per convertir la Diputació en l’autèntic ajuntament d’ajuntaments que devia ser”.

    L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, també agraïa el gest de començar les reunions a La Vall, expressant el seu desig que en esta nova etapa “els municipis per fi vegen cobertes les seues necessitats amb independència del seu tamany o color polític”; mentre que l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, apuntava que “ara comencem un treball que ha de ser intens per potenciar àrees als municipis com el benestar social, però aquest treball va a ser més fàcil amb un interlocutor tan accessible com Jorge Rodríguez”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -