29/03/2024 - 11:55
Més

    Ple absolut a la presentació de les primàries de Compromís amb Mònica Oltra

    Altres notícies

    Un dia després de tancar el termini per participar a la votació de les primàries obertes de Compromís, amb una inscripció al cens de 40.000 persones, Compromís per Ontinyent ha organitzat una conversa amb Mònica Oltra. La candidata a conversat amb la ciutadania de la ciutat representada per: Maria Fuset representant al Consell de la Joventut, Josep Andrés representant al món educatiu, José Manuel Marco com a empresari emprenedor, Vicent Sanchis com a President ADIEM i Miquel A. Murcia com a Professor Superior de Composició.

     

    L’acte ha començat amb la presentació de la llista d’Ontinyent després del procés de primàries que Compromís ja va tindre a la ciutat també amb una elevada participació. La presentació de la llista i de l’acte ha estat a càrrec de Sílvia Ureña que ocupa el tercer lloc a la llista per Ontinyent. Sílvia ha destacat a la seua presentació que “el resultat de les primàries a nostra ciutat ha estat un equip. Un equip reforçat, equilibrat i cohesionat, amb ganes i il·lusió per afrontar una nova etapa, amb nous projectes i per donar continuïtat als ja començats. Un equip on conflueix l’experiència i l’aire fresc, la serenitat i l’impetu, amb un objectiu comú: treballar per Ontinyent i pel País”. Un equip conformat per Joan Gilabert, Fran Quesada, Sílvia Ureña, Vicent Xavier Vila, Elvira Tortosa, Vicent Egea i Lídia Cháfer als set primers llocs de la llista.

     

    El debat l’ha conduit Mari Àngels Moreno delegada d’ACPV a Ontinyent. La primera part ha estat la intervenció de Joan Gilabert i Mónica Oltra. El candidat a l’alcaldia d’Ontinyent per Compromís ha agraït la tasca realitzada pels regidors actuals. A Pepe Pla pel seu “suport clar a l’educació i a la consolidació del Campus d’Ontinyent, suport total al consell de la joventut”. A Fran Quesada per la seua tasca en l’obtenció del Premi Ciutat Sostenible 2014 per a Ontinyent. I també ha tingut paraules d’agraïment per Josep Francés que va ocupar la regidoria abans que Joan Gilabert sobre tot perquè “hem reduït el deute en un 44% de 20,4 a 11,3 milions €; tot i incrementat els pressupostos de Benestar Social, Promoció Econòmica i Sostenibilitat. Amb menys aportacions d’altres administracions i sense incrementar la pressió fiscal”. També ha recordat que prompte ha començat la campanya electoral “i tots estan ben nerviosos, els del PP acusant-nos de menjar-nos xiquetes i xiquets, d´expropiar el Convent i la Purea; ja els val. I els del PSOE somiant en majories absolutes i abusant de la manipulació informativa d’altres temps”.

    Mónica Oltra ha començat la seua intervenció a la primera part de l’acte recordant la darrera ocasió en la qual va estar a Ontinyent escoltant als pares i mares de les escoles del Martínez Valls i Bonavista “intentant evitar un atac a nostra escola pública, en valencià. Ixa que ens iguala. Ixa que no vol fer una educació de doble via”. Va arrencar l’aplaudiment de part del públic en recordar que també va estar a la comarca amb la gent que “vol evitar l’abocador eixe infame que ens volen ficar a la comarca de residus animals que és perillós”. Oltra va destacar a la seua presentació el procés de primàries “del qual em sent especialment orgullosa ja que s’han triat unes candidatures que les haurem fet entre totes i tots. Que amb l’elevada participació al cens s’ha demostrat que la gent vol participar. I nosaltres volem fer política per a les persones però també amb les persones”.

    El debat-conversa va acabar vora les deu de la nit amb la intervenció dels convidats i convidades dels diferents sectors de la societat ontinyentina i també amb la participació del públic assistent i una segona ronda de preguntes. El Centre Cultural Caixa Ontinyent del carrer Major es va quedar xicotet per al nombrós públic assistent, més de 400 persones, i molta gent es va quedar plantada o a les portes sense opció a entrar i escoltant el debat des de la porta del saló.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -