14/05/2024 - 10:42
Més

    Ontinyent també es mobilitza contra la reforma laboral

    Altres notícies

    El passat diumenge 19 de Febrer a la Plaça de la Concepció d’Ontinyent, al voltant de 300 persones van voler manifestar la seua repulsa i oposició a la Reforma Laboral aprovada pel Govern de l’Estat . Aquesta concentració convocada per EU fou un reforç de les manifestacions convocades arreu l’Estat pels sindicats majoritaris .

    Aquesta Contrareforma és el major atemptat que s’ha fet en aquest país contra els drets dels treballadors i treballadores, és la reforma 56 en termes laborals que s’ha produït a Espanya des de la Transició . Aquest atac contra drets del treball, històricament aconseguits es materialitza en facilitar i abaratir l’acomiadament, deixant els treballadors i treballadores sense cobertura davant el poder del que a partir d’ara gaudirà l’empresari. Aquesta contrareforma obeeix a la dictadura que arreu d’Europa estant imposant el tàndem MERCOSI  per ordre directa dels mercats del capital especulatiu.

    És una mesura que lluny de minvar els efectes socials i econòmiques de les famílies i els Estats , s’hi troba programada per carregar totes les seues forces contra aquells que no hem generat aquesta crisi. A més a més no afavorirà la contractació, per tant no és una bona mesura per generar treball en el nostre país i no ajudarà a sufocar el major problema d’aquest, que com sabem és l’atur( al voltant dels sis milions d’aturats). Augmentarà la precarietat de condicions de treball i la forta escissió social que ja s’està observant per tot arreu.

    Des d’ EU volem llançar un missatge d’esperança i lluita a la ciutadania , per això cridem a la mobilització social contra les retallades en els serveis públics, i contra aquesta reforma laboral . Bona mostra d’això estan donant els estudiants Valencians, que han vençut la por i han eixit al carrer per demanar el que és de tots, oposant-se a les fortes retallades en l’educació. Aquestos estudiants que huí en dia són l’exemple de lluita per reclamar i exigir la qualitat de l’Escola Pública han suportat els atacs brutals i injustificables produïdes per una acció policial brutal i la deixadesa . Alguns els han jutjat com a enemics , però com ells han afirmat a les manifestacions no són l’enemic sinó el poble.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -