Mónica Oltra i Joan Baldoví obriran la campanya ”A la valenciana” a l’Echegaray d’Ontinyent

0

Les properes eleccions generals del 26 de juny comptaran amb una novetat important al panorama polític valencià: després de mesos d’intens treball des del primer minut fins el final per tal d’arribar a un acord per a un govern de canvi i progrés, Joan Baldoví liderarà la coalició anomenada “A la valenciana”, que integra Compromís, Podem i Esquerra Unida i pretén, segons el portaveu comarcal de Compromís, Nicolau Calabuig, “ser la primera força política a la Vall d’Albaida i a tot el País Valencià, per desbancar al PP de la primera posició i encetar una nova etapa de protagonisme valencià a l’Estat, on la nostra veu siga respectada i iniciem un temps de canvi de polítiques, per un govern al servei de les persones.”.

Un govern que, segons remarcava Sílvia Urenya, portaveu de Compromís per Ontinyent, “ha de ser ‘a la valenciana’. És a dir, arribant a acords des del diàleg per dur endavant mesures concretes a favor d’una societat més justa on les persones puguen viure millor, com ja s’està fent a la Generalitat Valenciana”.

Així doncs, Calabuig anunciava que “el dimarts 7 de juny a les 20:00h presentem al Teatre Echegaray la candidatura A LA VALENCIANA amb el nostre cap de llista Joan Baldoví, el quart líder polític més valorat de l’Estat, que ha lluitat per arribar a un acord de govern i s’ha deixat la pell per representar dignament els valencians i valencianes”.

A més, Urenya celebrava “la importància que la Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, torne a la nostra ciutat per iniciar la campanya. Ontinyent va votar canvi valencià a les autonòmiques ara fa un any, va votar canvi valencià a les generals del desembre i tornarà a ser una ciutat decisiva per determinar l’èxit del canvi valencianista en estes eleccions generals. El poble d’Ontinyent, com a poble valencià, vol ser protagonista de la seua història i impulsar un canvi per viure millor en una societat més justa, pròspera i sostenible”.

Finalment, des de la coalició valencianista apuntaven la presència també de la candidata al Congrés Àngela Ballester (Podemos) i el candidat Ricardo Sixto (EUPV).

Publicitat