23/04/2024 - 22:24
Més

    Maria Albiol representant de la candidatura d’EUPV a Europa

    Altres notícies

    Hui 14 d’abril en roda de premsa Marga Sanz coordinadora d’ EUPV ha presentat a Ontinyent la candidatura d’ IU a les properes eleccions europees, on s’hi trobarà representada la veu del País Valencià i de les classes més populars, donat que en la llista d’ IU amb coalició amb altres forces polítiques( ICV, Confederación los Verdes, Anova…) i amb diferents moviments socials s’hi troba la nostra companya Marina Albiol Guzman. Per a la coordinadora comarcal i el coordinador local d’ EU és tot un plaer poder presentar un dia com hui la nostra candidatura als comicis europeu, donat que celebrem el 83 aniversari de la proclamació de la II República, i l’esperit democràtic i rebel de la segona República ens permetrà encetar un camí de treball fins que al nostre país triomfe la tercera República, i la millor candidata per dur a Europa la veu de la ciutadania del País Valencià i de les classes populars és sens dubte Marina Albiol.

    Paula García destacava que Marina serà la veu de dona rebel i jove que trencarà les imposicions de la Troika i que possibilitarà obrir escletxes en el model bipartidista que impera també a Europa, on socialistes i populars han coincidit en més d’un 80% per cent a l’hora d’engegar polítiques, són per tant còmplices de la Troika i de les polítiques d’ austerici que han conduït a molts països europeus a la més absoluta pobresa.

    Marina reclamarà a Europa una nova industrialització de la nostra comarca, tradicionalment tèxtil, i apostarà per diversificar la nostra economia amb la implantació d’energies netes i una major inversió de I+D+I . A més a més , reivindicarà a Europa la necessitat que les infrastructures al nostre país no es limiten a l’alta velocitat, ja que hem de reivindicar més regionals i rodalies, com ara la línia de tren Xàtiva- Ontinyent- Alcoi, que a més de propiciar una mobilitat més sostenible i apostar pel transport públic, serveix de punt vertebrador del nostre territori. Altre dels temes que portarem a Europa serà la gestió i tractament dels residus, cal apostar per una gestió sostenible dels residus i per la proximitat de tractament d’aquestos, en aquest sentit done tot el meu suport als companys d ’EU per la seua aposta pel Pla de Minimització comarcal de residus i front la seua negativa a entrar en el consorci de Conselleria. Cal apostar per un model més sostenible i una major protecció del medi ambient reduint l’impacte humà sobre el planeta, emprant la ferramenta de les tres R: reduir, reciclar i reutilitzar.

    Cal crear una Europa dels pobles socialment més sensible i que faça front a l’Europa del Capital i dels mandats de la Troika, per això proposarem un reactivament de les economies dels països del sud , hem d’engegar polítiques per reduir l’atur i per donar suport als ciutadans i ciutadanes europeus que no compten amb cap tipus d’ingressos, per això proposarem la creació d’una Renda Bàsica a nivell europeu.

    Aquestos i d’altres temes ressonaran ben fort a Europa gràcies a la presència de persones com Marina Albiol, Javier Couso, Lara Hernández i Willy Meyer entre d’altres. L’objectiu d’ IU en aquestos comicis és trencar el pensament únic i bipartidisme imperant a Europa, i guanyar el pols a la Troika i a les polítiques austericides emanades dels seus mandats.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -