29/06/2024 - 10:03
Més

    L’agrupació socialista d’albaida elegeix una nova executiva i nomena, David Palací, com a secretari general

    Altres notícies

    L’assemblea de l’agrupació socialista d’Albaida va decidir, ahir dijous, per unanimitat, nomenar una nova comissió executiva local i elegir, David Palací, com a nou Secretari General.

    Aquests canvis esdevenen fruit d’un procés de reflexió, debat i reorganització interna que es va encetar arran dels resultats obtinguts en les passades eleccions municipals.

    Uns resultats que, com ja va manifestar l’anterior dirigent, Josep Penadés, no van ser bons; situant-se per baix de les expectatives creades i comportant una pèrdua de vots i de recolzament per part de la ciutadania.

    D’aquesta manera, segons Palací “s’inicia així un nou temps per al socialisme en Albaida”. “Una nova etapa que comptarà amb un equip preparat i il·lusionat per tal d’assumir els apassionants reptes que es presenten”.

    El nou líder socialista agraïa la confiança que la militància ha dipositat en ell a l’hora d’encapçalar este projecte; posant en valor a les persones que l’han precedit, reconeixent la seua tasca i el desinteressat treball realitzat al llarg dels últims anys.

    A més a més, en paraules seues, considera que “s’ha de continuar lluitant, des de la unitat, en la defensa dels valors socialistes i en tot allò que possibilite millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Albaida”.

    Finalitzava explicant que, “l’agrupació, és un espai de trobada i de convivència democràtica, obert de bat a bat a totes aquelles persones que vulguen sumar-se, aportar idees i participar en la transformació del seu poble des del respecte als principis progressistes”.

    “Tanmateix, des del govern local, s’obri una oportunitat immillorable per demostrar-li, a la ciutadania, que existeix una alternativa sòlida, solvent i capaç de canviar el rumb”. “Un nou equip que treballarà incansablement per recuperar la confiança dels albaidins i les albaidines des de la humilitat, el respecte, la responsabilitat i l’estima més profunda pel poble que ens ha vist nàixer” -rematava-.

    Palací és Graduat en Dret, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Titulat Superior en Pedagogia del saxòfon i compta, a més, amb diversos màsters i cursos d’especialització.

    L’acompanyaran en la nova executiva Cristina Vila (secretària d’organització), Rosa Molina (secretària de finances), Pau Sempere (secretari de joventut i noves tecnologies) i Ausiàs Bodí (secretari de promoció turística).

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Celia de Llago i Jaume Gironés representaran Ontinyent en la Selecció Valenciana de Triatló

    Onze escolars del Club Triatló d'Ontinyent es van desplaçar fins a la Vila Joiosa per a participar en la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -