28/04/2024 - 12:55
Més

    La Pobla del Duc iniciarà les obres d’un nou auditori en Febrer

    Altres notícies

    La Pobla del Duc iniciarà en febrer la construcció d’un nou auditori municipal amb més de 400 butaques, que s’ubicarà a l’antic solar de les escoles velles, a l’Avinguda de la Constitució. Així ho ha avançat l’alcalde del municipi, el socialista Vicent Gomar, qui ha recordat que La Pobla no compta amb cap instal•lació tancada amb capacitat superior a les 120 persones, i que per tant era necessària “una aposta decidida de l’Ajuntament per un nou espai que done resposta a les demandes de les associacions i les necessitats del municipi en aquest sentit, a més de potenciar l’activitat cultural al municipi i potenciar l’activitat a una zona històricament degradada que ara es posarà en valor”, destacava.

    L’obra es realitzarà per fases, executant-se la primera amb l’a aportació del Pla Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) 2014-2015 que li correspón al municipi, 97.000 euros que es destinaran íntegrament per a esta actuació. A esta primera fase, que durarà entre dos i tres mesos, es realitzaran els fonaments de l’edifici i l’estructura del mateix, continuant la resta de la construcció en funció de la dotació pressupostària amb que es vaja comptant fins finalitzar l’obra.

    Amb aquest auditori, l’Ajuntament preveu donar una solució efectiva a les carències que presenten les actuals instal•lacions municipals, ja que aquests no són espais adequats i en condicions per a la realització d’actes de gran afluència com són concerts musicals, teatres o representacions escolars, fonamentalment per la capacitat limitada que presenten.

    En aquesta línia, Gomar remarcava que “el que volem fer no és sino donar resposta a les associacions de la Pobla, que demanden un espai digne on puguen realitzar les seues activitats dignament perquè en les instal•lacions més grans de què disposem només podem acollir a 120 veïns amb un escenari diminut que no permet concerts o espectacles en condicions”.

    A més, l’alcalde insistia en què “amb este nou espai cultural volem fomentar els concerts musicals de xicotet i mitjà format, volem que les associacions tinguen un paper actiu en la programació de les activitats que tindran lloc en esta gran caixa cultural perquè elles són el valor més gran que ens representa a tot arreu”. L’Alcalde de La Pobla destacava la importància de comptar amb ajudes com les del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació per a poder encetar obres com aquestes, que a més ajuden a estimular l’economia i l’activitat al municipi en moments de dificultats econòmiques.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -