19/04/2024 - 15:11
Més

    Filiberto Tortosa presenta les seues propostes per millorar el barri de San Rafel

    Altres notícies

    El candidat del Partit Popular a l’alcaldia d’Ontinyent Filiberto Tortosa juntament amb membres de la candidatura, es va reunir dilluns passat amb l’Associació de Veïns de Sant Rafael per a fer-los arribar les mesures del PP ontinyentí en matèria d’inversions per al barri.

    La trobada, que es va realitzar en la seu de l’Associació. Segons el PP “va servir per a escoltar les reivindicacions dels veïns, que en aqueixa legislatura han vist com amb apenes s’ha invertit en el barri i quan s’ha fet ha sigut a través d’aportacions de la Diputació de València i Egevasa”.

    “Entre les peticions que es van realitzar per part dels veïns de Sant Rafael i que estaran presents en el programa electoral del Partit Popular es troba la urbanització de la zona al costat del Centre de Salut, en la qual està prevista situar una zona esportiva, aparcament per a cotxes i zones enjardinades” expliquen des del grup popular. Sobre aquest tema, i en paraules del candidat a l’alcaldia Filiberto Tortosa “el tram final del carrer Colón és una reivindicació històrica del barri que no pot caure en sac trencat i amb un govern del PP serà una actuació prioritària”.

    Des del pp expliquen que “altra de les actuacions demandades al PP per part dels veïns és la reforma del Parc de Sant Rafael per a fomentar una major afluència de gent al parc”, on segons ha detallat Tortosa “aquest parc necessita una remodelació, que permeta dotar-ho d’unes condícies en condicions i la instal·lació d’una pista de skate per als més joves”.

    Finalment els populars expliquen que “quant als serveis necessaris per a millorar la qualitat de vida de les persones del barri es va apuntar la possibilitat d’implantar el servei d’Urgències en el Centre de Salut, així com la descentralització del servei de Correus, que permeta tenir una oficina en Sant Rafael”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -