27/04/2024 - 19:16
Més

    Els socialistes d’Aielo de Malferit acusen l’alcalde d’obstruir a l’oposició

    Altres notícies

    El grup municipal socialista d’Aielo de Malferit ha acusat l’alcalde de la localitat, José Luis Juan Pínter (PP) d’obstruir i dificultar “sistemàticament” la tasca de l’oposició. Per als socialistes, “després de prop vint mesos de legislatura, hem constatat que les bones intencions de l’alcalde, manifestades en el seu discurs d’investidura, no eren més que un miratge i fetes de cara a la galeria, ja que els fets així ho han demostrat”, assenyalen.

    Els socialistes aporten diversos exemples que confirmen aquesta afirmació: “L’alcalde ignora les sol·licituds d’informació que li realitzem i que són necessàries per al nostre treball d’oposició; fa cas omís a les nostres peticions d’expedients; i amb la manca de transparència que està donant a alguns assumptes només aconsegueix fer la impressió que alguna cosa està ocultant, encara que això no fora així”, assenyalen. A més a més, als plenaris l’alcalde no contesta la major part dels precs i preguntes, “i quan ho fa tracta que aquest apartat dure el menor temps possible, cosa que no entenem, llevat que siga perquè la gent no s’assabente d’allò que es tracta en aquest punt”.

    Des del PSPV-PSOE també s’ha denunciat un ús “inapropiat i tendenciós” dels Butlletins d’Informació Municipal, “editats amb diners públics, i que estan sent utilitzat per Pínter per atacar i insultar els adversaris polítics, faltant a la veritat i manipulant les coses de manera impròpia per a un alcalde”, assenyalen. A estos butlletins, expliquen els socialistes, “ens ha arribat a acusar de no aportar res a les nostres delegacions, però això sí, evitant dir que no accepta la gran majoria de les nostres propostes, ni tampoc assenyalar que no ens ha cridat ni consultat mai quan ha realitzat canvis en algunes de les competències d’estes àrees”, lamenten. Els socialistes han reclamat a l’alcalde que els permeta realitzar una tasca d’oposició constructiva i de respecte mutu respectant les diferències dins una normalitat democràtica que seria “molt positiva” per Aielo de Malferit, “una normalitat que no serà possible mentre l’alcalde actue des del sectarisme polític dificultant la tasca fiscalitzadora que ha de fer la oposició pel bé de l’interès general”, conclouen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -