25/04/2024 - 11:25
Més

    El PP d’Ontinyent explica al Consell de Ciutat la proposta de rebaixar 100€ per familia

    Altres notícies

    El Consell de Ciutat es va reunir ahir amb l’objectiu de tractar les ordenances municipals de 2014. No obstant açò, expliquen des del grup municipal del PP, la convocatòria del màxim òrgan de participació ciutadana va comptar amb un ordre del dia del que cal destacar, en negatiu, que s’ometera la proposta d’ordenances que el PP va registrar i que, a més d’estar estudiada i ser possible, preveu un estalvi d’uns 100 euros per família.

    Des del PP consideren que la reunió d’ahir era important. Per aqueix motiu, els populars van explicar a tots els representants del consell de ciutat la proposta del PP sobre les ordenances per a l’any que ve. En paraules de Filiberto Tortosa, Portaveu popular, “era necessari traslladar als assistents la proposta elaborada pel PP, per que es tracta d’una modificació de les ordenances positiva per als ciutadans, que pensa ajudar a les persones i els aturats que ho estan passant malament”. Tortosa comenta que després de comprovar que des d’alcaldia es va ometre la informació sobre la proposta del PP, des del grup municipal es va enviar una còpia als membres del *consell de *ciutat.

    Igualment en la mateixa sessió d’ahir, el portaveu popular, Filiberto Tortosa, va manifestar l’opinió dels populars d’Ontinyent en considerar que “encara estem en termini de negociació”, i “la proposta del PP ha de ser tinguda en compte per ser positiva” i “no es pot obviar perquè, de fer-ho, el govern local d’Ontinyent estaria actuant en contra dels interessos dels ciutadans”.

    És més, expliquen els populars, “la proposta que hem registrat està en sintonia amb la qual alguns grups de PSOE i COMPROMÍS estan registrat en altres localitats i no s’entén com ací, que tenen l’oportunitat de dur-ho a terme, es neguen a aplicar mesures que possibilitarien rebaixar els impostos per família”.
    Els populars insisteixen que “no és molt participatiu ni democràtic que des del govern local es convoque el Consell de Ciutat per a tractar les ordenances de 2014 i al seu torn s’ometa l’existència de la proposta del partit popular”.

    El Consell de Ciutat, apunten els populars, és un òrgan consultiu en el qual els seus integrants poden participar, informar, consultar i debatre propostes i en el qual la pluralitat i la transparència han de ser la guia.

    Al màxim òrgan de consulta ciutadana, al que vas agafar el portaveu del PP, Filiberto Tortosa, com a representant de la formació popular, està integrat per un representant de cadascun dels consells de la ciutat: Consell de Barris, Econòmic i Social, Medi Ambient, Benestar Social, Cooperació, consell d’esports, joventut, escolar i de cultura, així com els portaveus de tots els grups municipals, l’alcalde i el regidor de participació ciutadana

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -