27/04/2024 - 7:50
Més

    El PP demana consens per a la Fundació del Sant Hospital de la Beneficencia

    Altres notícies

    El Partit Popular s’ha pronunciat referent al conflicte originat aquests últims dies entorn de la Fundació del Sant Hospital de la Beneficència. En paraules de Mercedes Pastor, Portaveu municipal i Presidenta del PP a Ontinyent, “una vegada escoltades les parts i atesa la necessitat de resoldre el que sembla s’ha convertit en un problema, des del PP entenem que el més important per a acabar amb aquest conflicte és que hi haja un consens real en la pròpia Fundació”.

    Per a això, com ha manifestat la portaveu popular a l’ajuntament “pensem que la Fundació, en pro d’aqueix consens, hauria de comptar amb la representació dels pares del col·legi així com dels usuaris de la residència”. “Entenem que, -explica Mercedes Pastor-, donant cabuda a aquestes sensibilitats es facilita el consens, el diàleg i s’augmenta la confiança entre les parts que es veuen representades, tant en aquest procés com en el futur de la Fundació, sobretot pel que respecta a la important labor que exerceixen, tant en el col·legi com en la residència”.

    Igualment des del PP ontinyentí, amb la finalitat d’incrementar la pluralitat tan necessària i possibilitant que la Fundació atenga també la major representació del poble d’Ontinyent, consideren que “seria important que la pròpia Fundació tinguera en compte incloure, entre els vocals, a un representant designat pel principal partit de l’oposició a l’ajuntament de la ciutat”. Mercedes Pastor explica que “encara que ara el càrrec l’ocupa el PP, es tracta d’un càrrec que oscil·la cada quatre anys i que, en definitiva, és el resultat i reflex de l’opinió, en forma de vot, que els ciutadans depositen en les urnes”.

    Per tant, la designació d’aquest lloc, igual que és present en altres Fundacions com la del Museu Tèxtil, “el que fa és incrementar i garantir la pluralitat que tant es demanda en aquests moments”.

    En paraules de la Portaveu popular a Ontinyent, “la proposta d’incloure a un representant del principal partit de l’oposició va ser traslladada a l’alcalde la setmana passada, sense que encara s’haja obtingut resposta per part de l’alcalde president de la ciutat, patró nat de la Fundació”.

    Mercedes Pastor afirma també que des del Partit Popular es considera molt important que la Fundació i la labor que es realitza a través del col·legi i la residència continue amb l’ideari, l’esperit fundacional, heretat de les Filles de la Caritat a Ontinyent.

    Finalment des del PP ontinyentí insisteixen que “l’única eixida al conflicte que s’ha generat és el consens i la unió de tots, perquè els esforços obtinguen un resultat exemplar, a l’altura del que mereix la ciutadania”.
    Per a Ontinyent, la Fundació del Sant Hospital de la Beneficència, és i ha de continuar sent una importantíssima institució centenària de la qual tots esperem transparència, molta informació i diàleg pel bé de tots els col·lectius: patrons, professors, pares, mares, usuaris, etc.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -