20/04/2024 - 15:31
Més

    El PP demana adelantar la segona emissió dels vals de compra

    Altres notícies

    El grup municipal del PP d’Ontinyent, a través del seu portaveu, Mercedes Pastor, ha sol·licitat per escrit a l’alcalde d’Ontinyent que estudie la possibilitat d’avançar al període estival la segona emissió de venda de xecs de compra que està prevista per a setembre.

    Els populars consideren d’èxit de la venda dels xecs “que segur seran molt beneficiós per als comerciants, però cal tindre en compte que, pel que fa al repartiment d’aquests la sensació entre els ciutadans és més aviat de fracàs”.

    Segons els populars “si s’han venut 8.598 xecs a través de la web quedatacasa.com les dades indiquen que, almenys, 30.000 veïns d’aquesta ciutat han vist frustrades les seues expectatives de poder comprar un dels xecs de manera immediata, perquè en menys de tres dies s’han esgotat”.

    Des del PP assenyalen que “cal tindre en consideració altres aspectes com que moltes persones tenien mitjà gestionades compres i ara no poden comprar els seus xecs, amb la qual cosa o frenaran la compra o hauran de sufragar la part que ara no té la possibilitat de veure subvencionada”. Des del PP consideren que “seria molt interessant estudiar el tema i possibilitar que la segona tanda de venda de xecs, que està prevista per al mes de setembre, es puga avançar a aquests mesos estivals. La campanya podria tindre un bon acolliment i així s’evitaria la frustració que ha causat que s’esgoten els xecs, per no parlar del considerable enuig dels ciutadans que veuen com s’ha inundat la ciutat de publicitat amb els xecs, en banderoles en fanals inclusivament, però no hi ha queques per a comprar”.

    Des del PP insisteixen “no té sentit tindre penjada la publicitat d’uns xecs subvencionats quan no n’hi ha i, per descomptat, és rocambolesc que la publicitat estiga fins a setembre en el cas que no s’avance la tanda que està prevista per a aqueix mes”.

    Així mateix des del PP d’Ontinyent també han sol·licitat s’òbriga el ventall d’oportunitats per a la resta de comerços que encara no s’han acollit a la campanya, però que “estan manifestant a través de Promoció Econòmica el seu interés per participar en una campanya de la qual asseguren no havien sigut informats”.

    Per al PP de Mercedes Pastor “és vital impulsar l’activitat econòmica de la ciutat i facilitar la compra a Ontinyent. Per això, per a frenar el fracàs del repartiment dels xecs i la frustració que ha generat entre els ciutadans, des del PP insistim que s’hauria d’avançar la campanya de setembre a aquests mesos estivals per a incentivar la compra a Ontinyent de la manera més ràpida i segura possible”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -