El PP de Quatretonda es nega a sotmetre a consulta popular la concessió per a 15 anys del servei d’aigua potable

El Govern del PP de Quatretonda s’ha negat a sotmetre a consulta popular el plec de condicions de la concessió del servei d’aigua potable i clavegueram del municipi, que en un recent ple municipal s’establia que serà per un termini de 15 anys. El PSPV-PSOE ha presentat una moció a la qual demanava que els veïns es pugueren pronunciar al voltant d’aquest plec de condicions, ja que, explicava el portaveu socialista, David Mahíques, “no estem parlant d’un contracte menor, sinò d’una actuació que condicionarà a les properes corporacions, que no venia al programa de cap partit i sobre el que la ciutadania deuria almenys poder opinar”, assenyalava.

Mahíques recordava que en un primer moment “el PP fins i tot va estar barallant que el termini fora superior, de 25 anys, però que finalment van reduïr a 15 per la pressió del Grup Socialista, des d’on tenim clar que la millor opció seria una concessió semblant a la que teniem, per un període de 4 anys, ja que les millores que s’han inclòs al contracte per tal d’allargar la concessió les acabarà pagant igualment la ciutadania” , afegia.

Per al portaveu socialista, “les excuses del PP de què si no es presenta un contracte tan llarg les empreses no s’ho queden ens sembla pobríssima, ja que deuria haver-se plantejat en altres termes, i en el cas d’haver-se quedat desert, haver estudiat altres opcions. Però el que no es pot fer en cap cas és anteposar l’interès de les empreses als dels ciutadans fent un plec a mida”, destacava.

Per altra banda, David Mahíques lamentava que, davant la proposta dels socialistes de fer una consulta popular, Compromís haja optat per l’abstenció, “quan el passat 3 de març esta mateixa formació va presentar al ple una proposta de participació ciutadana per fomentar la democràcia directa, i en ella i hi havia un punt on es proposava de fer consultes populars desprès de comptar amb acceptació plenària. Que s’abstinguen en esta proposta demostra una nul·la confiança en els seus propis plantejaments, i deixa encara més via lliure al PP al seu ja habitual menyspreu a la democràcia”, concloïa el portaveu del PSPV.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …