29/03/2024 - 16:49
Més

    Conselleria confirma que la Vall d’Albaida manté el partit judicial d’Ontinyent

    Altres notícies

    El president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, acompanyat pels sectors professionals i empresarials obté també el compromís de comptar amb un fiscal de manera permanent

    Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, va encapçalar aquest dilluns, 2 d’abril, la delegació comarcal que es va reunir amb el secretari autonòmic de Justícia, Antonio Gastaldi, i seu director general, Julián Ángel González, per abordar el futur del partit judicial d’Ontinyent. De fet, la trobada va ser sol·licitada per Tortosa després de rebre les preocupacions dels col·lectius professionals i empresarials sobre la possible supressió del servei.

    No obstant, els representants de la Conselleria van negar aquesta circumstància i van confirmar la seua continuïtat. Així, el president de la Mancomunitat expressava que “entre les opcions contemplades, en cap moment s’havia previst deixar la ciutadania de la Vall d’Albaida sense els jutjats d’Ontinyent”; igualment, des de l’entitat es manifestava la importància d’aquesta notícia “per ser-hi necessària per a garantir l’accés a la justícia d’una població amb prop de 100.000 habitants que genera un elevat nombre de litigis”.

    Per tant, Tortosa mostrava a la finalització de la cita “la satisfacció per la resposta del govern valencià a les necessitats dels nostres veïns” ja que “també hem tret el compromís del departament de Jorge Cabré d’estudiar la presència continuada d’un destacament de la Fiscalia a la Vall” perquè d’aquesta forma “s’agilitzaria la resolució dels expedients, a més de l’estalvi que generaria evitar desplaçaments i enviaments de documents”. Finalment, el màxim dirigent de la Mancomunitat va agrair el tracte rebut pel secretari autonòmic i pel director general i la seua aposta per “uns serveis pròxims i de qualitat”.

    El president comarcal va estar acompanyat per Rafael Pla i Vicente Donat, president i secretari general respectivament de COEVAL; per Vicent Francés i Virtudes Mataix, delegats del Col·legi de procuradors d’Ontinyent, i per Mercedes Pastor i José Ignacio Terol, en representació dels advocats del partit judicial. Per això, Filiberto Tortosa va renovar “una vegada més, el compromís de la Mancomunitat amb els seus ciutadans i amb tots aquells àmbits que defensen els nostres interessos als quals els oferim i els continuarem oferirent sempre el nostre suport”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -