18/04/2024 - 18:13
Més

    Compromís per Ontinyent s’oposa al tancament de les emissions de TV3 via satèlit

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent, vol anunciar que a causa de les retallades, TV3 té previst tancar les emissions via satèl·lit, això significa que no es podrà veure la televisió en català/valencià a cap país del món. És una pèrdua irreparable, perquè no únicament els catalans que viuen fora segueixen les notícies Catalunya, sinó que els valencians i balears, així com zones d’Aragó es quedaran sense televisió, és molt important perquè fins i tot hi ha gent estrangera, que no es de parla catalana, que ha après català gràcies a TV3.

    Ara mateix, és la única televisió del món que emet íntegrament en català, ja que canal 9 i altres cadenes com la balear, emetent en castellà gran part de la programació, com els documentals i les pel·lícules, deixant el valencià només per als informatius.
    Desde Compromís demanen que signes el manifest que es troba al link següent i que el reenvies a tots els contactes que et semblem oportú, donant-li la màxima difusió . Estem convençuts que amb una gran mobilització, és possible tirar enrere aquesta decisió.

    http://www.catalansalmon.com/mails/mapa_tv3_satelit.php

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -