28/03/2024 - 13:55
Més

    Compromís per Ontinyent obri el Programa Electoral a propostes ciutadanes amb reunions participatives i bústia online

    Altres notícies

    Aquest dimarts, Compromís per Ontinyent ha anunciat l’inici del cicle de reunions obertes a la ciutadania per enllestir el Programa Electoral de la candidatura encapçalada per Nico Calabuig a les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig. El candidat a l’Alcaldia i la número 2 de la candidatura, M. Àngels Moreno, han destacat el valor d’aquestes trobades com un espai de diàleg obert i col·lectiu, on tota persona està convidada a participar. Les reunions tindran una periodicitat setmanal, abordaran les diferents àrees i temes que intervenen en la política municipal, i se celebraran a la Seu de Compromís per Ontinyent, al Carrer Maians, número 23.

    En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, “l’Ontinyent que volem per al present i el futur el construïm entre totes i tots. Per això, hem volgut iniciar aquest cicle de reunions obertes a la ciutadania, en les quals treballarem, des del diàleg i la participació oberta, les propostes que recollirà el nostre programa electoral per a les Eleccions Municipals del 28 de maig. Tenim una bona base, ja que portem quatre anys fent una tasca d’oposició constructiva i propositiva, amb més de 150 iniciatives presentades. És moment de compartir amb les ontinyentines i ontinyentins eixe treball fet, a més de totes les noves propostes que estem elaborant, i recollir les idees i inquietuds de la gent per enllestir el millor programa”.

    Per la seua banda, la regidora M. Àngels Moreno ha subratllat que “mentre continuem construint l’equip de persones que vol transformar Ontinyent des del pròxim govern municipal, obrim les portes de la nostra Seu a tota la ciutadania per a celebrar aquestes trobades de treball per temàtiques, tan enriquidores com il·lusionants. La primera d’elles serà aquest dimecres 22 de febrer a les 19.00 hores, i tractarà sobre urbanisme i model de ciutat. Totes les persones que vulguen participar seran benvingudes. A més, hem habilitat l’adreça de correu electrònic infocompromisonti@gmail.com per a aquella gent que no puga assistir presencialment i tinga propostes i idees que traslladar-nos”.

    Des de Compromís per Ontinyent han conclòs assenyalant que “setmanalment anunciarem a través de les xarxes socials cada nova reunió, així com la temàtica que tractarà. Tenim per davant setmanes de treball encoratjador, de la mà de la ciutadania, per donar forma al futur d’Ontinyent”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -