29/03/2024 - 15:00
Més

    Compromís per Ontinyent celebra la condemna a presó del dirigent del PP Carlos Fabra

    Altres notícies

    Des de Compromís es recorda que van ser condemnats per les paperetes de rifa ‘quan el corrupte era ell’

    La notícia de la confirmació de la pena de quatre anys de presó per delictes fiscals a Carlos Fabra ha estat rebuda amb satisfacció per a Compromís per Ontinyent. Recordem que la formació d’Ontinyent va ser condemnada a indemnitzar-lo arran d’unes paperetes de rifa en què van usar una fotografia de l’ex-president de la Diputació de Castelló.

    Van estampar la cara de Carlos Fabra als bitllets de la rifa de Reis de 2011, quan encara ocupava els càrrecs de president de la Diputació de Castelló i president del PP provincial. Al bitllet, hi havia la fotografia de Fabra, acompanyada del logo del Bloc i de la Coalició Compromís, amb el lema ‘La loteria que sempre toca’ i per això els van denunciar, quan es dóna la “casualitat” que Fabra va guanyar 268.000€ jugant a la loteria entre el 2000 i el 2004, i el 2008 en va guanyar dos milions, justament a la rifa de Reis.

    Fabra va denunciar al BNV, hui Compromís per Ontinyent, per una suposada intromissió en el seu dret a la pròpia imatge, i els tribunals van acabar condemnant el col·lectiu local del Bloc a pagar més de 13.000€. Ara ‘el temps els dóna la raó que el corrupte era ell’, i que esperen ‘que no siga l’únic cas en què es farà justícia’ i els sembla que quatre anys a la presó encara és poc.

    Vicent Xavier Vila afirma que: “casos com la recent expulsió de Mònica Oltra de les Corts per part de Cotino i la denúncia de Fabra a Compromís Ontinyent demostren el nivell de corrupció i d’abús de la ‘majoria absolutista’ que pot haver a la política valenciana per part de la casta política.”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -