28/03/2024 - 10:11
Més

    Alumnes de batxillerat i Unimajors s’interessen per Ontinyent Participa

    Altres notícies

    La regidora de Ciutadania, Paula García, acompanyada per personal del Pla Jove, es desplaçava fins als a les aules de “Unimajors” del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, i també als instituts Jaume I i de l’Estació per informar als i les alumnes de Batxillerat sobre tots els detalls del procés, donant-los també la possibilitat de votar acreditant amb el DNI ser majors de 16 anys i residents a Ontinyent. Esta campanya d’animació al vot es reprendrà demà dimecres al col•legis La Concepció i Puresa de Maria, així com a l’IES Pou Clar, adreçant-se a l’alumnat en edat de votar.

    Per altra banda, ahir de vesprada tenia lloc al Centre Integral de Majors de Sant Rafel l’acte públic pel qual els proposants dels 10 projectes finalistes tenien la possibilitat d’exposar-los públicament. Cal recordar que el sistema informàtic per a la votació telemàtica està operatiu al web www.ontinyentparticipa.com, però es pot votar també presencialment en l’Ajuntament; el Centre Cívic del Llombo; el Teatre Echegaray; el Punt de Lectura de Sant Rafel; el CPFPA Sant Carles; el CIM; el CEAM; i la Llar del Jubilat Caixa Ontinyent. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els regidors Joan Gilabert (Hisenda), Rebeca Torró (Territori) i Paula García (Ciutadania) votaran demà al registre d’entrada de l’Ajuntament.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -