20 aturats comencen a treballar a Ontinyent en el III Pla d’Ocupació Local

0

20 persones aturades han començat a treballar hui a Ontinyent dins del III Pla d’Ocupació Local posat en marxa pel Govern d’Ontinyent. Es tracta d’una iniciativa dotada amb 162.800 euros que es complementa amb altres accions de foment de l’ocupació contemplades al marc del Pla Reactiva 2015/2016, i que en aquesta ocasió han tractat d’afavorir la contractació de dones i majors de 44 anys, sectors socials més castigats per l’atur a la ciutat.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, donava hui la benvinguda als i les participants junt al regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, i el d’Obres, Manuel Cuesta, tot destacant que “al Govern d’Ontinyent tenim com a constant la búsqueda de polítiques de promoció econòmica i foment de l’ocupació, ja que som conscients de les dificultats que travessen les famílies. Per això, i dins les nostres possibilitats, venim posant en marxa els Plans de Reactivació Econòmica, i al d’enguany hem posat en marxa aquest pla d’ocupació, que esperem que vos permeta millora la vostra capacitació i formació al temps que col·laboreu a millorar la ciutat”, manifestava.

En concret, s’ha contractat 9 oficials d’obra, 2 oficials pintors, 3 auxiliars d’administració, 2 conserges, 1 oficial electricista, 1 arquitecte/a, i 2 enginyers tècnics: 1 d’obres públiques i altre industrial, tots amb llocs de treball que tindran una duració de 6 mesos amb salaris de al voltant de 1.000 euros i un 80% de jornada laboral.

Cal recordar que el III Pla Reactiva, al marc del qual està aquest Pla d’Ocupació, conempla també múltiples accions per afavorir empreses i emprenedors, com una línia de microcrèdits amb la col·laboració de Caixa Ontinyent; una línia de finançament per a empreses que vullguen renovar els seus equipaments; ajudes a empreses que vagen a fires per elaborar els seus catàlegs, la posada en marxa d’un concurs de talents o la de la nova Oficina de l’Emprenedor

Publicitat