S’amplia el Pla Esportiu i organitza una nova edició de l’OntiFESTVirtual

0

L’Ajuntament d’Ontinyent està preparant diverses activitats d’esport i música online per a dinamitzar l’activitat esportiva i cultural durant el nou cap de setmana de confinament. Així, la regidoria d’Esports ha previst noves sessions de Masterclass al marc del seu Pla Esportiu, que inclou sessions amb les monitores i monitors de Clubs d’Ontinyent a través del Facebook de l’Ajuntament. Així, divendres a les 17:00 hores serà torn per al Club Gimnasia Rítmica Deportivo Oninyent i dissabte a les 12:00 per al Club Atletisme Vall d’Albaida.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que davant la bona acollida a l’activitat i l’allargament del confinament decretar pel Govern d’Espanya «anem a ampliar el calendari, doblant el previst inicialment, i arribant fins a l’últim cap de setmana previst per ara d’Estat d’Alarma». Així, la setmana que ve serà torn per als clubs Taichi Chuan, Club Handbol Ontinyent, Makey Chuan i BMX Ontinyent; i a la següent per a km 42; Karate Dojo Kurobi, Febo Ontinyent, Club Like Sport, i Ontinyent 1931.

Pel que fa a l’OntiFESTVirtual que impulsen les regidories de Cultura i Festes, les actuacions previstes a facebook i instagram des de les 18:30 hores i fins la mitjanit seran les de Tendur- Mireia Tortosa (instagram: @tendurmusica, facebook: Mireia Tortosa); Xus Soriano (instagram: @xsmusica, facebook: Xus Soriano Quesada); Rafa Tos (instagram: @jotajaybersoficial facebook: Jotajaybers);(instagram: @_alize.carroll_13 facebook: Caos de Eris); Mariola Revert (instagram: Mariola Revert facebook: Mariola Revert Frances); Fernando (instagram: @ferstegen, facebook: Fer -Vesper); dj Omar Navarro (instagram: @Quica_club, facebook: Omar Navarro Torrent) i VSDJ (instagram: @magic_gastropub, facebook: Magic Grupo Bamboo).

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha animat a la ciutadania «a connectar-se aquest dissabte i tornar a gaudir d’una vesprada-nit d’allò mes entretinguda gaudint dels i les nostres artistes locals», manifestava. Com ve sent habitual, el festival s’interromprà a les 20:00 per poder participar de l’agraïment comunitari al personal sanitari que lluita contra el COVID-19.

 

Publicitat