30/05/2024 - 14:18
Més

  La campanya de dinamització comercial a Ontinyent “XECS IN” permetrà comprar més amb menys diners

  Altres notícies

  Comerç IN, Diputació de València, Generalitat Valenciana i Ajuntament d’Ontinyent impulsen una campanya en la qual per cada 40 euros de compra es regalaran 10 euros en xecs-regal

  Torna a Ontinyent la campanya de dinamització comercial Xecs IN, una iniciativa que permetrà comprar més amb menys diners als comerços d’Ontinyent. Aquesta acció, que està organitzada des de l’Associació Comerç IN, amb la col·laboració de la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent, ha sigut presentada per l’edil de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Pablo Úbeda, i la nova Presidenta de Comerç IN, Mª José Alhambra.

  Amb Xecs In, des del 6 d’abril fins al 6 de maig, es posen a la venda 300 Xecs-In per valor de 50 euros, pels que els compradors pagaran 40 euros. Una nova col·laboració públic-privada amb la que fruit d’aquesta cooperació les famílies podran obtenir més beneficis en les seues compres, i al mateix temps potenciar el comerç i serveis d’Ontinyent.

  Mª José Alhambra, presidenta de Comerç IN, apuntava que qualsevol persona podrà anar a la seu de l’associació, sita en C/Maians nº 19, i comprar per 40 euros un xec per valor de 50, és a dir, es regalaran 10 euros. Cal destacar que només hi ha 300 Xecs-In a la venda i només seran vàlids fins al 6 de maig. Alhambra incidia en el fet que “volem premiar la fidelitat de les persones d’Ontinyent i el pobles del voltant que confien en els nostres establiments, és per això que destinarem 3.000 euros per a obsequiar-les”. Cal destacar que aquesta acció que es porta endavant a altres localitats d’arreu del país, es posa en marxa a Ontinyent per segona ocasió, ja que el passat novembre es va llançar per primera vegada obtenint una gran acollida en esgotar-se tots els xecs. Des de Comerç IN tenim paraules d’agraïment per a l’Ajuntament i l’edil “per la seua col·laboració i suport constant”.

  Per la seua banda, Pablo Úbeda destacava que “aquesta campanya, que ja va ser un èxit en la seua primera edició, és tot un exemple d’innovació en matèria de comerç, cosa que fa que ens diferenciem de la resta i que Ontinyent siga cada vegada més una ciutat d’atracció” concloïa el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -