El PP porta en el seu programa la creació d’un menjador social i l’obertura dels menjadors escolar en època vacional

La candidata a l’alcaldia pel PP d’Ontinyent, Mercedes Pastor, aposta per portar avant un Pla municipal de Serveis Socials que garantisca la qualitat d’aquests, amb controls de qualitat i potenciant l’accés universal a aquests, en igualtat. Mercedes Pastor proposa major participació perquè les millores socials arriben a tots els col•lectius i que tots siguen escoltats i atesos. Mercedes Pastor presta especial atenció a “Cuidar al cuidador”. En paraules de Mercedes Pastor, “són moltes les famílies d’Ontinyent que tenen a càrrec seu a un familiar dependent. És un gran treball el que realitzen i per això hem de cuidar i formar a aquesta figura tan important mitjançant tallers gratuïts de formació, xarrades i altres activitats orientades exclusivament als cuidadors”.

El programa social del PP a Ontinyent aposta també per la signatura d’un Conveni amb empreses del sector per a crear el menjador social i establir les relacions i tràmits oportuns perquè Ontinyent compte amb un Centre d’Atenció Primària i diagnòstic per a evitar diagnòstics tardans en xiquets i xiquetes i facilitar tot el treball angoixant a les famílies que pateixen aquest procés.

Així mateix, Mercedes Pastor mostra a favor de mantenir un menjador escolar obert en època vacacional per a poder donar el servei a tots aquells menors que el necessiten, no solament durant el període escolar, i facilitar així la conciliació familiar i laboral. Mercedes Pastor també ha comentat que el programa popular en Serveis socials contempla la creació la figura de la mediadora comunicativa, l’encarregada de realitzar les adaptacions, programes, assessorament i acompanyament i interpretació de totes les persones que tenen dificultats en l’àrea comunicativa, discapacitat auditiva, sordocegs, persones cegues. La seua principal funció és elaborar programes d’integració social, establir pautes d’actuació, entre altres.

Sanitat

L’apartat social dels populars d’Ontinyent posa l’accent en la Sanitat i fa referència a la necessitat urgent d’aplicar eficàcia contra les llistes d’espera i millor atenció en URGÈNCIES que, hui dia, minven la qualitat del servei sanitari a Ontinyent. A més, des del PP assenyalen que la ciutat necessita un nou hospital amb garanties, i un escrupolós i exigent seguiment de l’obra ja adjudicada amb un 50% de pressupost a la baixa en materials, la qual cosa alça moltes sospites.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix portarà a Diputació i ajuntaments la defensa dels grups de l’Escola Oficial d’Idiomes

La Vall Ens Uneix portarà a la Diputació de València i als ajuntaments la defensa …