“Comboi per la natura” aquest diumenge 27 a Agullent

0

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent ha organitzat un “Comboi per la Natura” per aquest diumenge 27 de gener de matí al paratge de l’Ermita de Sant Vicent Ferrer. Es tracta d’una matinal que arrancarà a les 10 del matí a la replaça de l’ermita amb una xocolatada amb mona per als assistents, i que inclourà diversos tallers i reforestació.

Segons ha explicat David Albert, regidor de Medi Ambient, la idea de fons es introduir noves espècies d’arbres i arbustos, com carrasques, roures, arbocers o marfulls, en una zona on ja hi ha una pineda adulta, per així intentar fomentar la diversitat d’espècies a la zona de l’ermita. L’activitat de reforestació, que s’ha volgut enfocar especialment per al públic familiar s’iniciarà a les 10:45 hores, després de la xocolatada.  A més, paral·lelament durant el matí es realitzarà un taller de construcció de caixes niu, que es col·locaran als arbres abans de finalitzar la matinal, i també un taller de diorames. “Esperem que les persones que estimen la natura d’Agullent i voltants s’animen a vindre a col·laborar, i a més a gaudir dels tallers que hem preparat, que per suposat són gratuïts”,comenta Albert.

Les activitats organitzades per la regidoria de Medi Ambient en motiu de la commemoració del Dia de l’Arbre tindran continuïtat la setmana vinent. El diumenge 3 de febrer s’ha programat l’actuació de la companyia de teatre i titelles el Ball de Sant Vito, que oferirà el seu espectacle familiar “El rei Mides i les metamorfosis”, amb una escenografia creada a partir de materials reutilitzats. Serà el diumenge 3 de febrer a les 18:30 hores a l’auditori municipal d’Agullent, amb entrada lliure.