02/12/2023 - 16:16
Més

  Centenars de persones de totes les edats gaudeixen de les activitats del III Park(ing)Day d’Ontinyent

  Altres notícies

  Centenars de persones de totes les edats gaudien aquest dissabte de les activitats del III « Park(ing) Day » d’Ontinyent, una activitat que es celebra a nivell mundial i reimagina les ciutats amb menys espais per als vehicles i més per a les persones. Si les dues primeres edicions es celebraven als barris de Sant Josep i Sant Rafel, esta volta eren La Plaça de la Coronació i el carrer Rafael Juan Vidal, al barri del Llombo, els que cedien als i les vianants espais que habitualment utilitzen els cotxes.

  Entre els atractius per a grans i especialment menuts havia un circuït multiaventura amb dos rocòdroms i una tirolina; conta contes; música itinerant amb “la Trocamba Matanusca” i tot un seguit d’activitats de tot tipus oferides per diversos col·lectius i entitats locals, incloent de caire no sols mediambiental sinó també esportives. Una jornada coordinada per la regidoria de Sostenibilitat, la responsable de la qual, Sayo Gandia, agraïa la bona resposta i el bon ambient viscut, en una edició que per primera volta tenia lloc tant pel matí com per la vesprada.

  Sayo Gandia agraïa la participació de totes les entitats participants i destacava l’interès “de combinar els atractius lúdics, els jocs i el passar-ho bé amb la sensibilització en temes mediambientals i de mobilitat, i de fer-ho totes i tots, compartint, de manera saludable, i amb un ambient intergeneracional que ha estat magnífic”. El “Park (ing) Day” servia com a cloenda de la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat organitzada per la regidoria de Sostenibilitat des del passat 15 de setembre, que ha inclós també una taula rodona amb experts sobre l’adaptació de les ciutats al canvi climàtic, una conferència i una activitat escolar de foment de la mobilitat sostenible que servia com a presentació dels “Camins Escolars Segurs” que està creant l’Ajuntament a l’entorn de diferents col·legis de la ciutat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -