23/07/2024 - 10:31
Més

  Rebeca Torró anima als ontinyentins a sol•licitar les ajudes al lloguer convocades pel Consell

  Altres notícies

  Les subvencions es poden sol•licitar fins aquest dijous per part d’aquells que paguen menys de 293 euros mensuals

  La regidora de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha animat als veïns i veïnes de la localitat a sol·licitar les ajudes al lloguer convocades per la Conselleria de Territori aquest mes d’abril. En concret, la ciutat ha estat inclosa a la zona ATPMS C-1, el que equival a que aquells ciutadans que paguen menys de 292’89 euros mensuals pel seu lloguer es poden acollir a estes ajudes, que expiren el proper dijous 30 d’abril (van estar publicades al DOCV del passat 31 de març).

  Rebeca Torró ha manifestat que “el Govern Valencià ha convocat les ajudes amb unes condicions molt millorables, però en qualsevol cas s’han de poder aprofitar per part de la ciutadania”. Amb tot, qualificava que “absoluta falta de respecte” que el Govern Valencià mantinga 2’5 milions d’euros impagats a 410 famílies d’Ontinyent des de març de 2009: 1’5 milions d’euros en xecs vivenda a 178 famílies; 995.000 euros en ajudes a la rehabilitació per a 229 famílies; i 4.370 euros en ajudes al lloguer a altres 3 famílies.

  La regidora contraposava “la nefasta gestió del Consell” en matèria de vivenda amb la gestió “responsable i seriosa” de l’Ajuntament d’Ontinyent, “que tot i no tenir competències al respecte ha convocat ajudes a la rehabilitació i sí que les paga, perquè tots no som iguals”, incidia. En aquest sentit, recordava que el Govern d’Ontinyent ha posat en marxa el seu III Pla de Rehabilitació de Vivendes un programa d’ajudes municipals per a la rehabilitació d’immobles al casc antic dotat amb 120.000 euros, que va obrir el seu termini de sol·licituds el passat 15 d’abril fins el proper 15 de juny. En l’any anterior, al qual la partida va estar la mateixa, els tècnics estimen que el pla va servir per generar una activitat econòmica superior als 300.000 euros.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -