25/06/2022 - 12:31
IniciGeneralOntinyent se suma a la Marxa Europea pels Drets dels Refugiats

Ontinyent se suma a la Marxa Europea pels Drets dels Refugiats

Prop d’una trentena de ciutats espanyoles, entre les que s’inclou Ontinyent, se sumen a la Marxa Europea pels Refugiats el pròxim dissabte 27 de febrer de 2016 per a exigir als governs europeus un passatge segur i la defensa dels drets humans dels refugiats que arriben a la Unió Europea. Ontinyent com a “Ciutat Acollidora” se suma a una iniciativa liderada a Espanya per la plataforma “Benvinguts Refugiats Espanya”, que a la seua web i a les xarxes socials, i baix la premissa que cap ésser humà és il·legal, es nega al repartiment per contingents.

Katty Ushiña, Regidora de Cooperació, recordava que aquest recolzament d’Ontinyent a la iniciativa es va acordar a l’última reunió del Consell de Cooperació municipal, el passat 17 de febrer. Ushiña manifestava que “mentre hi haja persones que fugen de la guerra ací hem d’estar els ciutadans, per a evitar la passivitat i lentitud manifesta dels governs”.

Al seu manifest, la plataforma “Benvinguts Refugiats Espanya” crida a la generositat de la UE, del Govern espanyol i de les comunitats autònomes perquè expressen clarament a quants refugiats poden acollir, recordant que l’any passat més de 3.700 persones van morir en el Mediterrani: “Quan veiem una mare que no és capaç de subjectar un bebè de tres mesos completament mullat perquè està exhausta després de la travessia en l’Egeo, es quan sabem que eixa situació ha de parar. Europa ha de proporcionar un passatge segur. No es tracta de caritat, és justícia”, apunten. La marxa tindrà lloc dissabte 27 de febrer a les 12:00 h a la Plaça Sant Agustín de València.

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents