Ontinyent farà obligatori l’ús de mascaretes a les instal·lacions municipals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha determinat com a obligatori l’ús de mascaretes a les instal·lacions municipals per tal de protegir al personal i la ciutadania. La regidora de personal, Natàlia Enguix, explicava que “el nou confinament és portar mascareta. Per això l’Ajuntament va a repartir als propers dies 40.000 mascaretes reutilitzables fetes a Ontinyent, i per això el que ha de fer la gent ara és utilitzar-les per al seu dia a dia”, manifestava.

La regidora que recordava que l’ús generalitzat de mascareta ha estat una constant a països on s’està controlant la pandèmia com Xina o Corea del Sur, explicava que la obligatorietat del seu ús és una de les mesures contemplades en el “Pla de Retorn” del personal municipal de cara a la Fase 1 del desconfinament que tindrà lloc a partir del proper dilluns, i que es preveu que comporte un augment de la circulació i la interacció física entre les persones.

Altres mesures contemplades en este pla que està ultimant-se seran l’obligatorietat de mantenir una distancia mínima de seguretat de 2 metres entre totes les persones a les instal·lacions municipals; la dotació a les mateixes de solucions hidroalcohòliques; la reducció de l’aforament dels espais; la creació de barreres físiques per evitar el contacte; o la intensificació de les tasques de neteja. Igualment, es crearà un punt d’atenció ciutadana a l’entrada de l’Ajuntament, a l’interior del qual sols s’atendrà amb cita prèvia a través del telèfon 962918200. El consistori mantindrà l’aposta pel teletreball fins l’alçament de l’estat d’alarma, especialment als casos de treballadores i treballadors amb perfils especialment vulnerables al virus.

Natàlia Enguix recordava que “lògicament, totes i tots hem d’atendre les indicacions que venen fent-se des del Govern d’Espanya pel que fa a les normes de convivència a l’hora de tossir o estornudar, llavar-se les mans a sovint o quedar-se en casa si es presenta símptomes o s’ha estat en contacte amb algú que els tinga. Com deia esta mateixa setmana el nostre alcalde Jorge Rodríguez, no ens podem permetre perdre-li el respecte a esta malaltia, evitar tornar arrere i seguir avançant és cosa de totes i tots, i els xicotets detalls son claus”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

238 estudiants s’examinen de la PAU a instituts i col·legis de la ciutat

Un total de 238 estudiants han començat aquest dimarts a Ontinyent les Proves d’Accés a …