22/05/2024 - 8:07
Més

  Ontinyent farà obligatori l’ús de mascaretes a les instal·lacions municipals

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha determinat com a obligatori l’ús de mascaretes a les instal·lacions municipals per tal de protegir al personal i la ciutadania. La regidora de personal, Natàlia Enguix, explicava que “el nou confinament és portar mascareta. Per això l’Ajuntament va a repartir als propers dies 40.000 mascaretes reutilitzables fetes a Ontinyent, i per això el que ha de fer la gent ara és utilitzar-les per al seu dia a dia”, manifestava.

  La regidora que recordava que l’ús generalitzat de mascareta ha estat una constant a països on s’està controlant la pandèmia com Xina o Corea del Sur, explicava que la obligatorietat del seu ús és una de les mesures contemplades en el “Pla de Retorn” del personal municipal de cara a la Fase 1 del desconfinament que tindrà lloc a partir del proper dilluns, i que es preveu que comporte un augment de la circulació i la interacció física entre les persones.

  Altres mesures contemplades en este pla que està ultimant-se seran l’obligatorietat de mantenir una distancia mínima de seguretat de 2 metres entre totes les persones a les instal·lacions municipals; la dotació a les mateixes de solucions hidroalcohòliques; la reducció de l’aforament dels espais; la creació de barreres físiques per evitar el contacte; o la intensificació de les tasques de neteja. Igualment, es crearà un punt d’atenció ciutadana a l’entrada de l’Ajuntament, a l’interior del qual sols s’atendrà amb cita prèvia a través del telèfon 962918200. El consistori mantindrà l’aposta pel teletreball fins l’alçament de l’estat d’alarma, especialment als casos de treballadores i treballadors amb perfils especialment vulnerables al virus.

  Natàlia Enguix recordava que “lògicament, totes i tots hem d’atendre les indicacions que venen fent-se des del Govern d’Espanya pel que fa a les normes de convivència a l’hora de tossir o estornudar, llavar-se les mans a sovint o quedar-se en casa si es presenta símptomes o s’ha estat en contacte amb algú que els tinga. Com deia esta mateixa setmana el nostre alcalde Jorge Rodríguez, no ens podem permetre perdre-li el respecte a esta malaltia, evitar tornar arrere i seguir avançant és cosa de totes i tots, i els xicotets detalls son claus”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -