Ontinyent col·labora amb el CEO per promoure activitats de muntanya

0

L’Ajuntament d’Ontinyent col·laborarà durant els propers quatre anys amb el Centre Excursionista Ontinyent (CEO) per a promoure activitats de muntanya i de protecció del medi ambient com la Marxa Infantil i Juvenil per Muntanya, el Dia de l’Arbre i el Dia de la Muntanya Neta. El conveni que regula aquesta col·laboració era signat ahir per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el primer tinent d’alcalde, Joan Gilabert, i el president del Centre Excursionista, Jordi Belda.

El document fixa una quantitat màxima de 3.000 euros a l’any que l’Ajuntament aportarà al CEO per a cobrir les despeses d’avituallament, assegurances, transport, material esportiu, de muntanya i de neteja, entre altres, d’aquelles activitats que suposen un servei social. D’aquesta manera, el preu d’aquestes activitats no inclourà aquestes despeses i es beneficiarà directament als participants de les mateixes.

Entre les activitats que transcendeixen els fins socials es troben la Marxa Infantil i Juvenil per Muntanya, el Dia de l’Arbre, la Marxa Nocturna per Muntanya i el Dia de la Muntanya Neta. Es tracta d’activitats que s’organitzen pel CEO des de fa anys, i que “promouen la protecció de la natura i l’interès pel nostre entorn, tant per al menuts com per als adults, el civisme, el respecte, la recuperació, protecció i potenciació pel medi ambient i tots el valors que hi comprèn la estima i coneixement del nostre medi natural”, segons el mateix conveni.

Publicitat