16/06/2024 - 17:11
Més

  La Sala Gomis rep els primers pacients del servei de rehabilitació de l’Hospital d’Ontinyent

  Altres notícies

  La Sala Gomis d’Ontinyent ja funciona com a seu de l’àrea de rehabilitació de l’Hospital General d’Ontinyent. Aquest espai municipal ha estat cedit esta setmana per l’Ajuntament d’Ontinyent al Departament de Salut per tal que l’Hospital ontinyentí compte amb mes espai per  atendre als pacients no covid procedents d’altres hospitals, principalment de Xàtiva. El servei, que ha ha rebut els primers pacients, es presta en concret a l’espai de la cafeteria, on es poden desenvolupar les tasques de rehabilitació respectant el manteniment de la distància interpersonal d’1,5 metres i les condicions de ventilació determinades per la Conselleria de Sanitat.

  Cal recordar que la mesura, que dona resposta a una petició del personal sanitari, s’afegeix a la cessió el passat mes de novembre per part de l’Ajuntament de l’edifici municipal del Xalet de les Boles al personal del SAMU, per tal que servira con a nova base i poder fer front en millors condicions a l’augment d’activitat generat amb la pandèmia. Prèviament a la cessió, l’espai va ser objecte de millores per part del Departament de Serveis Municipals atenent les necessitats expressades des del mateix Servei d’Emergències Sanitàries.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -