Es realitza un tractament de conservació a la fusta del castell de Moros i Cristians

La regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat hui un tractament de conservació a la fusta del castell de Moros i Cristians per tal que els veïns i visitants el puguen veure en tota la seua esplendor durant la Setmana Gran de les Festes. Les tasques de manteniment es prolongaran durant aquesta setmana i estaran acabades per a la Publicació, que se celebrarà aquest dissabte.

El castell compleix enguany 29 anys, ja que es va instal·lar per primera vegada el 1985, i requereix un manteniment per tal de pal·liar els efectes del pas del temps. L’empresa Luis Ortiz està duent a terme l’aplicació d’un barnús especial al castell amb una grua per a arribar a tots els punts dels 16 metres d’altura i 25 d’amplada que té. El pressupost de l’actuació, assumit per l’Ajuntament, supera els 3.000 euros.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, va rebre l’encàrrec una vegada s’ha muntat el castell i s’ha comprovat que s’havia deteriorat la pintura, malgrat l’actuació preventiva realitzada l’any anterior. “Amb el nou tractament es garanteix un millor acabat i una millora estètica notable”, ha afirmat Cuesta, qui ha ressaltat les dificultats del treball donada la grandària del castell.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …