Els embotits d’Ontinyent a la 30a mostra d’aliments tradicionals de la Comunitat

La Associació Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent, integrada en la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida(COEVAL) participarà a partir del pròxim dijous 5 i fins al dilluns 9 d’abril en la 30 Mostra de Vins, Cerveses, Caves, Licors i Aliments Tradicionals de la Comunitat Valenciana , que organitza PROAVA (Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat Valenciana) en el Jardí del Turia, entre els ponts de l’Exposició i el de les Flors.

Aquesta Mostra és la més important que se celebra a la Comunitat Valenciana i actualment aquesta considerat com el major esdeveniment de agroalimentación de la Comunitat Valenciana. És un gran aparador i oportunitat per a mostrar a milers de valencians i turistes la qualitat de l’embotit d’Ontinyent i potenciar i promocionar la marca Ontinyent com sinonimo de qualitat en productes agroalimentaris i artesanals. En aquest aspecte cal agrair el suport i la col·laboració del Ajuntament d´Ontinyent per a poder dur a terme aquesta participació, tal com ha ocorregut en edicions anteriors.

Els establiments associats que participaren en la Mostra de València són: Carnisseria Medina, Carnisseria Sant Antoni, Carnisseria Donat, Carnisseria Vicente i Carnisseria Amparin, els quals portaren de forma agrupada a aquest important esdeveniment el millor dels seus embotits tradicionals i artesanals. Presentaren igualment les novetats i innovacions que estan duent a terme en els seus productes per a posar en valor la marca Ontinyent davant les milers de persones que tots els anys passen per l’expositor que Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent té obert al públic en la Mostra i que sol ser un dels més visitats, donat el prestigi que l’embotit d’Ontinyent.

El President de Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent, José V. Donat, vol “convidar en nom de la seua Associació als ontiyentins i veïns de la comarca de la Vall D´Albaida a acostar-se al Jardí del Turia de València en les dates de Pasqua en què se celebra la Mostra per a poder gaudir de la varietat i qualitat dels productes agroalimentaris valencians, on Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent compartirà amb ells la degustació de l’excel·lent embotit d’Ontinyent, un dels millors productes que podran trobar en aquesta destacada Mostra agroalimentària de València”

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …

Un comentari

  1. Avatar
    Cristobal gandia conejero

    Bon dia,estic mol agrait que els vostres mitgans de comunicacio tingen en conter a la nostra asosiasio que any enrere any portem els nostres embotits a la fira gaatronomica mes important de tota la comunitat,
    Aixi i tot no puc feixar de comentar-vos alguna impresisio que teniu em el article,pues esteu fen us d,’una fotografía que ya te varios anys i en la cual falta un companyer,que desgraciadament soc yo i en una asosiacio de 5 es nota mol la falta .gracies per escoltar-me i vos reitere els meus agraiments desitgan que corregau esta incidencia