El PSPV de la Vall d’Albaida permet participar als ciutadans majors de 16 anys

0

La secretària de Joves Socialistes destaca que permetre la participació a partir de 16 anys “demostra que el PSPV és l’únic partit que aposta de veritat pels joves”

La Secretària General de Joves Socialistes de La Vall d’Albaida, Carmelina Pla, ha destacat que al procés de primàries dels socialistes valencians “anem a votar al pròxim President de la Generalitat, i per això els joves de la comarca s’han d’implicar al màxim”. Pla ha destacat el fet que el PSPV haja obert el partit a la ciutadania, permeten que tots els ciutadans majors de 16 anys puguen participar.

En aquest sentit, la Secretària General de Joves Socialistes de la comarca ha manifestat, que “el que hem de fer nosaltres com a col·lectiu és implicar el major nombre possible de joves, ja que estes primàries són el primer pas d’un moment històric per als valencians, hem de fer possible que tots els joves participen, per a que, fent política, trien a qui serà el pròxim President de la Generalitat”. Per eixe motiu, Carmelina Pla animava als  i les joves “a implicar-se i participar de la vida política dels seus pobles, perquè és des de dins del sistema com es poden canviar les coses i fer un món millor, començant des d’allò que tenim més a prop, els nostres municipis”, destacava.

Neutralitat de l’agrupació davant les primàries

Per altra banda, Carmelina Pla ha volgut aclarir que Joves Socialistes de La Vall d’Albaida, com a col·lectiu, “no estem ni amb un ni amb altre candidat, com no podia ser d’altra manera, com a organització col·lectiva, som neutrals davant les primàries, independentment de l’opció individual que cadascú trie dins d’aquest procés que obri el partit a la ciutadania i als joves”.

JSPV-La Vall d’Albaida constituirà dues noves agrupacions en les properes setmanes a les localitats de Llutxent i Ràfol de Salem, que afegides a les recentment constituïdes a Benigànim i Bocairent, suposaran un salt en la seua presència a municipis de la comarca, i constata la tendència a l’alça i l’interès per la participació dels joves de La Vall.

Carmelina Pla, ha destacat que “cada volta som més, i aquest augment en la representació que tenim als pobles és doblement positiva, ja que els nous membres  van a poder participar en un procés pioner com el de les primàries al PSPV, al qual els socialistes estem demostrant que som l’únic partit que de veritat aposta pels joves”, destacava.

Publicitat