El president de la Diputació participa a Montaverner en la primera Trobada d’Escoles en Valencià de 2016

0
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha participat aquest dissabte a Montaverner en la primera Trobada d’Escoles en Valencià de 2016, en companyia del conseller d’Educació, Vicent Marzà, i el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno. Rodríguez, que és alcalde d’Ontinyent, la capital de la comarca on aquest any han començat les Trobades, es converteix així en el primer president de la Diputació que participa en una Trobada d’Escoles en Valencià almenys en les últimes 20 edicions.
Jorge Rodríguez ha felicitat tant als organitzadors, Escola Valenciana, com a tota la comunitat educativa de Montaverner, la Vall d’Albaida i els ajuntaments de la comarca per la seua implicació en aquesta i altres Trobades, i ha destacat que gràcies al seu esforç i la seua constància ha estat possible la pervivència d’aquesta festa per l’educació i l’escola valenciana al llarg de tots aquests anys.
En paraules de Rodríguez, “resulta tot un símptoma de l’etapa política que acabem de passar el fet que es converteixi en notícia l’assistència d’un conseller i un president de la Diputació a una festa per l’educació”.
El president de la Diputació de València va ser rotund en assegurar que “amb les Trobades es demostra la fortalesa de l’escola i del valencià, malgrat els atacs que han sofert en les dues últimes dècades”.
Publicitat