El millor regal per San Valentí: el coixí antironquits

0

Ja està ací un dels millors regals per a les parelles que ja no saben com resoldre això dels ronquits. Que si fàrmacs, que si tiretes pel nas… Ja tenim la millor solució, per fi, després de dos anys d’investigació AITEX i Manterol han aconseguit reduir en un 72, 5% els ronquits i en un 67% l’apnea del somni. Així, que per als despistats d’aquesta data tan assenyalada ja teniu una idea innovadora i que aconseguirà millorar la salud del somni en parella.

Gràcies a la seua inclinació especial per al cap, afavoreix la postura del cap evitant que la llengua caiga, i evitant al mateix temps que el ronquit és produïsca. Aquests resultats estan avalats per la Clínica del Son de Eduardo Estivill.

Les apnees del somni són un trastorn que apareix durant les hores del somni i que és caracteritzen per l’oclusió temporal de les vies respiratòries i, per tant, la persona que ho pateix deixa de respirar durant eixe temps. Les pauses poden durar entre uns pocs segons i diversos minuts. Generalment, la respiració torna a la normalitat, de vegades amb un ronquit fort o amb un so paregut al que la persona fa quan s’atraganta.

Un problema no molt greu però més molest que afecta a més del 30% de la població afectada pels ronquits. La importància de la molèstia es veu reflectida en molts articles que busquen la seua solució siguen farmacològics o no, per a intentar reduir aquest fenomen que afecta la vida en parella i que disminueix el descans de les persones que ho pateixen i de les que els acompanyen, incrementant l’estat de tensió o nerviosisme per la manca de descans.

Breath Easy, així l’han anomenat. Està a la venda en tots els punts de venda de Manterol a El Corte Inglés de tota Espanya i també al Manterol Factory en l’Avinguda del Tèxtil 25.

 

Publicitat