12/06/2024 - 22:41
Més

  El Centre de Majors de Sant Rafel d’Ontinyent amplia la seua Sala de Lectura amb una donació de quasi 300 llibres

  Altres notícies

  L’ontinyentí Juan López Boluda lliura una col·lecció que inclou anuaris, llibres de divulgació o novel·les

  El Centre Integral de Majors del barri de Sant Rafel ha ampliar notablement la dotació de llibres a la seua sala de lectura, gràcies a la donació de prop de 300 exemplars realitzada per l’ontinyentí Juan López Boluda. Es tracta exactament de 288 donació llibres cim san rafael-1llibres de la seua biblioteca particular, una col·lecció que inclou diversos anuaris i recopilatoris del segle XX, una part dels quals gira en torn a la Guerra Civil, i també al voltant de 60 novel·les, entre les quals destaquen autors com Alejadro Dumas, Ernst Hemingway o Eduardo Mendoza.

  López Boluda ha explicat que la donació parteix de la voluntat de divulgar els temes dels llibres, “per a que la gent els puga llegir i s’entere del que va passar amb els anuaris i els recopilatoris historiogràfics; fer-se una opinió sobre diversos temes amb les col·leccions publicades per diversos diaris; o simplement gaudir de la lectura de les novel·les”. López Boluda ha afegit que va decidir donar els llibres perquè va anar al CIM de Sant Rafel “del qual seré usuari l’any vinent, quan jo mateix seré un jubilat”, i va veure que no hi havia llibres: “aquest es un lloc idoni per a conservar-los i que la gent els puga aprofitar”, assenyalava.

  El Regidor de Política Social i Ciutadania, Manuel Ruiz, mostrava l’agraïment de l’Ajuntament a López Boluda per una donació “que és altament positiva per a la gent major, que ha creat l’estat del benesta que ara es qüestiona, i que tindrà ací al Centre de Majors un servei de biblioteca més ampli i amb més possibilitats”. El Regidor de Biblioteques, José Antonio Calabuig Oviedo, també agraïa la donació, i mostrava el seu desig de que la sala de lectura del CIM de Sant Rafel “supose per a els usuaris una mena de quarta biblioteca a la ciutat”. Tots dos regidors coincidien en fer una crida a la ciutadania “a col·laborar amb donacions d’aquest tipus, que van en benefici de tots i totes”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -