23/07/2024 - 11:17
Més

  Cicle de xerrades i cinefòrum: “LLuites de hui. Moviments socials als País Valencià”

  Altres notícies

  El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i l’Assemblea de Joves Meruts han organitzat per al mes de juliol un cicle de xerrades i cinefòrum que porta com a nom “Lluites de hui. Moviments socials al País Valencià”.

  En aquest cicle es descobrirà la feina d’alguns dels col•lectius més actius del País Valencià i noves iniciatives que han sorgit a les cartell lluites de hui-1nostres comarques amb vocació de canviar l’estat actual d’algunes realitats socials. Les xerrades, que començaran el pròxim divendres 5 de juliol, tindran lloc al Centre Cívic del Llombo (Ontinyent) i alguns dels col•lectius que hi participaran són la Xarxa d’intercanvis de treball i serveis de la Vall d’Albaida, la Cooperativa Integral Valenciana “A tornallom”, la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques, el col·lectiu pel tancament dels CIE (CIEsNo València), Ecléctica Estudis Culturals o BDS País Valencià. A més, s’acompanyarà el cicle amb projeccions nocturnes de pel•lícules i documentals al parc el Llombo, tots ells relacionats amb la temàtica de cada xerrada. Finalment, el 3 d’agost es tancaran les jornades amb una trobada de col.lectius autogestionaris, ateneus i centres socials del País Valencià, on es debatrà sobre okupació, autogestió i noves formes d’organitzar-se. La trobada tindrà lloc al Centre Cultural el Filaner.

  Podeu trobar tota la programació completa a www.joventutontinyent.com i www.merutsfestival.com i a les corresponents pàgines de Facebook.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -