Baketà Kids guanya el 2n Concurs Nacional de Batucades

El passat divendres 17 d’agost es va celebrar a la ciutat de Tobarra la tercera edició del concurs nacional de batucades organitzat per la “Asociación Amigos del Tambor”. El grup de percussió albaidí Baketà ja es va presentar en l’anterior edició obtenint el 1r premi consolidant-se, així, com una batucada capaç d’aportar bona música i ritmes que sols ells poden interpretar a més de ser una icona important a la Vall d’Albaida així com a les comarques veïnes.

Doncs aquest any, Baketà decidí participar en el concurs però aquesta vegada amb la seua pedrera de xiquets i xiquetes entre 10 i 15 anys, Baketà Kids. Gràcies a la xicoteta escola que ha creat Baketà ara fa més de 3 anys, el grup conta amb més de 15 xiquets que s’han ensenyat ritmes i interpretar els instruments que conforma el grup. Així doncs, arribar al concurs de Tobarra ja era més que suficient per deixar clar que Baketà hi té molt de futur gràcies als Kids.

Foren 4 els grups que participaren al Concurs Nacional de Batucades, però tan sols 2 varen rebre premi, on els primers foren els alacantins Escola Carnavàlia i el segon premi l’obtingueren els Baketà Kids. Més d’un centenar de persones omplien els carrers per on passaven les batucades en la ciutat de Tobarra, per a després concentrar-se a prop de l’escenari on es feia l’actuació de cadascun dels grups i el jurat puntuava coreografia, música, posada en escena i animació.

Per als membres de Baketà Kids fou un gran reconeixement pel seu treball, tenint en compte, que eren l’únic grup amb una mitjana d’edat de 13 anys i a més de ser un al·licient que aporta un nivell alt de professionalitat tal i com ho deia al Twitter de Baketà minuts després de saber el resultat: “@BktaAlb: Un 2n Premi q ens fa unir com a grup, música i el més important, tenim una pedrera en Bkta q té nom propi: BktaKids”.

Juanjo Lorente ha estat darrere d’aquest grup de xiquets i els ha ensenyat des que va començar l’escola Baketà, entre altres membres: “Quan vàrem crear Baketà ara fa més de 6 anys no pensàvem que anàrem a arribar tan lluny, i amb aquest segon premi que han aconseguit els Kids es demostra que som un gran equip que treballem conjuntament per tirar endavant Baketà i demostrar que la nostra música pot arribar a qualsevol tipus de públic”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Plasvidavi dona protectors facials a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida ha rebut la donació de protectors facials …