23/07/2024 - 11:42
Més

  Albaida acull el cinqué Concurs Internacional de Quartet de Clarinets

  Altres notícies

  La Ciutat d’Albaida ha sigut escollida per a la celebració del cinqué Concurs Internacional de Quartet de Clarinets organitzat per l’Acadèmia de Clarinets “Clarinetíssim”. Aquest any, l’Acadèmia celebra el seu 25é aniversari, i per commemorar aquesta fita, es convoca el concurs “Clarinetíssim” que reuneix a músics en general, i clarinetistes en particular, d’arreu del món.

  L’elecció de la Ciutat d’Albaida, en tant que seu d’aquest encontre, ve de la mà de l’albaidí Rafael Albert, director artístic de l’Acadèmia Internacional “Clarinetíssim” i un dels promotors dels Cursos Musicals d’Estiu que se celebren a la població. L’any 2012 mostrà un fort interès en què se celebrara el 1r Concurs Internacional de Quartet de Clarinets al seu poble. Rafael Albert ha explicat que “aquest concurs dóna un cert prestigi i reconeixement a la Ciutat d’Albaida. És únic, per les seues característiques, a tota la Península Ibèrica”.

  L’acte tindrà lloc el dia 5 d’agost, a les 19.30h, a la Sala Cultural Cinema Odeón d’Albaida. A més, el concurs compta amb l’advocació de la Regidoria de Cultura del consistori albaidí. La Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Albaida, Beatriz Costa, ha mostrat la seua predisposició a seguir donant suport a aquesta iniciativa: “Tractarem de mantenir la col·laboració amb el Concurs durant molts anys, amb la cessió dels espais municipals i recursos disponibles perquè ajuda a difondre el nom d’Albaida dins del món de la cultura musical a nivell internacional”.

  Des del consistori s’espera que siga un èxit a nivell musical, i per tant s’ha convidat a totes les persones interessades a gaudir d’aquest esdeveniment.

  Font: Ajuntament d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -