11/08/2022 - 17:39
IniciEsportsToni Valero serà el nou entrenador de l’Eset-Ontinet femení i Javi Barberà...

Toni Valero serà el nou entrenador de l’Eset-Ontinet femení i Javi Barberà dirigirà el junior Kapitalia

Canvis importants en l’estructura dels equips femenins del Club Martínez Valls Bàsquet. Després de cinc temporades, Javi Barberà, deixarà d’entrenar a l’Eset-Ontinet femení, del qual s’encarregarà Toni Valero.

Valero, qui té el títol superior d’entrenador, forma des de fa anys part del Martínez Valls Bàsquet i era fins ara l’entrenador de l’equip infantil de segon any, amb qui ha aconseguit una magnífica temporada. A més, també ha estat treballant en aquesta última temporada ajudant a Saúl Blanco en l’Eset-Ontinet masculí. Pel que fa al bàsquet femení, el tècnic ja compta amb experiència després d’estar cinc temporades amb conjunts de formació al C.B. Banyeres.

“Afronte aquesta nova etapa amb molta il·lusió i amb moltíssimes ganes de treballar amb l’equip. He d’agrair la confiança depositada en mi, tant pel director esportiu, Saúl Blanco, com per la directiva del club”, explica Valero.

Per la seua banda, Javi Barberà passarà a dirigir el junior femení Kapitalia Inmobiliaria. Un equip amb molt potencial que va quedar segon de grup a la recent temporada. “Crec que aquest canvi és molt positiu, arriba un moment que després de cinc temporades és necessari canviar.  Un nou entrenador et fa veure i aprendre coses diferents que et serveixen per a complementar-se. Ara em vaig a un equip que té molt material per a treballar i del qual podem traure molt”, conta Barberà.

Tots dos entrenadors aniran de la mà durant la pròxima temporada per fer un projecte conjunt. Amb l’objectiu de consolidar el Martínez Valls Bàsquet com un referent del bàsquet femení en la zona.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents