Miguel Micó aconsegueix la segona posició al Mediterranea Triatlón

0

El circuit ‘Mediterranea Triatlón’ ha arribat aquest cap de semana a la seua fi, i ho ha fet amb la celebració de la tercera cita esportiva disputada a la capital alacantina. En aquesta ocasió, el Club Triatló Ontinyent ha estat representat en dues de les distàncies que composaven la prova: el triatló en distancia Super Sprint, on ha participat Miguel Micó, i la cursa en distancia Sprint, on Justo Jordà ha estat el responsable de representar el club ontinyentí.

Els 46 minuts i 26 segons que Miguel Micó va necessitar per completar la seua cursa, formada per 400m de natació, 10 kilòmetres de ciclisme i 2’5 kilòmetres de carrera a peu, li van servir per ser segon de la seua categoria (Veterans 3). Amb aquesta prova Micó ha completat les tres curses que han conformat el circuit Mediterranea Triatlón, celebrades en Castelló, València i Alacant. Amb una primera, una segona i una tercera posició, el triatleta ontinyentí ha regultat el segon classificat del circuit.

D’altra banda, Justo Jordà va prendre l’eixida en el triatló disputat en distància Sprint, formada per 750 metres de natació, 20 kilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu. Amb un temps de 1 hora i 8 minuts, Jordà va ser el 26é classificat de la prova, un resultat que evidencia l’esforç fet durant els més de seixanta minuts.

Publicitat