La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana de Triatló ha fet públic el Rànquing d’Escoles de la temporada 2020-2021, un llistat d’escoles on l’Escola del Club Triatló Ontinyent ha aparegut en la primera posició amb un total de 86 punts.

Amb la puntuació obtinguda, l’escoa dirigida per Joan Blasco i de la qual formen part també els entrenadors Sergio Borredà, Pau Extremera i Jordi López, ha estat distingida amb el segell d’or de la Federació, un distintiu que reconeix la qualitat en la promoció del triatló en edat escolar.

Pel que fa a la puntuació, aquesta es calcula tenint en compte 13 indicadors, els quals són valorats per part del Comité Escolar i la Direcció Tècnica. Es tracta d’un sistema de puntuació que ofereix una classificació de clubs en funció de les accions i activitats desenvolupades al llarg de la temporada, així com de la valoració dels programes esportius de cadascuna de les entitats.

D’entre els aspectes a valorar trobem en nombre de llicències escolars, la igualtat de gènere, el paratriatló, l’equip d’entrenadors amb relació laboral i llicència, el projecte esportiu, el programa d’entrenament, les accions de promoció, l’organització de proves als Jocs Escolars i la participació en aquestes, la participació en projectes escolars i, finalment, la participació en activitats impulsades per la FTCV.

Segons expliquen des de la mateixa federació, “aquest és un reconeixement al treball i el bon fer dels clubs amb l’educació esportiva de les i els joves triatletes en la nostra comunitat”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.