13/07/2024 - 12:15
Més

  La primera vesprada d’oci esportiu obri l’Estiu jove de Bocairent

  Altres notícies

  Una quarantena d’activitats ompli l’agenda de juliol de Bocairent entre les propostes impulsades per col•lectius locals i pel consistori. Així, l’Estiu jove promogut per l’Àrea Cultural i Juvenil van començar aquest dimarts, dia 5, amb una sessió d’aeròbic al parc de l’Estació; aquesta primera vesprada d’oci esportiu tindrà periodicitat setmanal al llarg de tot el mes i continuarà amb escacs, gimnàstica funcional i bàsquet. A més, aquest diumenge oferirà la possibilitat de seguir en pantalla gran i amb sopar baix braç la final de l’Eurocopa al bar de la Joventut. Un taller de cuina i el primer concert Bekirent Rap, dissabte 23, completen la programació de juliol d’un cicle que es perllongarà fins la primera quinzena de setembre.

  Amb la mateixa durada estiuenca, Refresca’t amb la cultura inclou ‘Lletres al carrer’ per traure a l’aire lliure les activitats promogudes per la Biblioteca pública municipal en el seu 25 aniversari. D’aquesta forma, dissabte hi haurà durant tota la jornada capses de cartró al parc del Dos de Maig i al mirador de la ronda Sud per a l’intercanvi de llibres; en agost prendrà el relleu una tertúlia literària i al setembre una presentació. Altres actes del cicle cultural seran les nits musicals, un taller de batucada, una vesprada de ball o una ruta turística nocturna.

  Al seu torn, les jornades esportives d’estiu de l’Àrea Ludicoesportiva amb la col•laboració de nombrosos clubs locals tenen en juliol cita amb el bàsquet 3×3 i la marxa nocturna amb bici així com el campionat de tir al plat d’aquest dissabte.

  Paral•lelament, l’activitat d’aquest cap de setmana a Bocairent arrancarà divendres amb la projecció de la pel•lícula de Julio Medem ‘Ma Ma’ protagonitzada per Penélope Cruz en el paper de Magda, una mestre en paro, que després de ser-hi diagnosticada de càncer de mama reacciona traient tota la vida que porta dins. La lluita valent i optimista que reflecteix el film servirà també per recollir fons per a l’Associació espanyola contra el càncer. Finalment, l’Agrupació coral de Bocairent compartirà escenari diumenge amb el Cor joiós dels jubilats de Banyeres de Mariola en un festival de cant.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -