28/03/2024 - 12:58

L’ ESET Ontinet perd a en casa del lider el Molina basquet

Un primer quart per oblidar, lastra les aspiracions dels ontinyentins durant tot el partit.

Aquesta setmana els deixebles de Fede Cloquell visitaven Molina del Segura (Murcia), per tal d’enfrontar-se al lider indiscutible que fins al moment duia 6 victories de 6 posibles.

L’ESET ONTINET preparà a consiencia el partit, identificant quines eren les amenaces mes importants del Molina Basquet, d’entre elles el capità de l’equip David Costa que seria la peça fonamental, i així va ser.

Al primer quart, l’equip ontinyentí no va trobar el seu lloc a la pista en cap moment, fet que va aprofitar David Costa per a ficar-se el tratje de “killer” i afusellar atac rere atac la cistella visitant. Ell sol va aconseguir 5 triples sense cap errada, que junt a la col·laboració dels seus company i la desesperació de la banqueta ontinyentina van deixar el marcador en un contundent 33-11.

Fidel als seus principis, l’equip ontinyentí no tirà la tovallola al partit, i va intentar retallar diferencies minut a minut. Al segon quart la maquina blanc-i-blava començava a funcionar, l’equip confiava en ell mateix, i van aconseguir desplegar el seu millor basquet, per rebaixar la diferencia fins als 15 punts (49-34)

El guió del segon quart, es repetia al tercer. L’ ESET ONTINET encoratjat seguia retallant diferencies a l’ electrònic, fins i tot estigueren a 7 punts de diferencia del Molina Basquet, però l’esforç extra, els pasava factura. Al final de tercer quart 22-22.

Al darrer quart, sabent que encara la remuntada era possible, l’ ESET ONTINET va cremar totes les seves naus a la pista amb un joc intens i competitiu, però la gesta no es va poder realitzar, en gran part gracies a la actuació de l’ estrella local David Costa que va acabar el partit amb 41 punts (quasi la meitat dels punts totals del partit). Al final del partit 90 – 74.

Com explicava Fede Cloquell, “Aquestos partits es guanyen o es perden per detalls. Està ben clar que el Molina Basquet te un planter impressionant, però descartant la desfeta del primer quart, hem aconseguit als 3 restants guanyar un, empatar altre, i perdre l’ últim per un punt. Aquesta es la nostra categoria, i aquest any donarem mes d’una altra sorpresa”.

Us recordem que davant la festivitat de la Puríssima, el partit corresponent per aquest dissabte, ha quedat aplaçat fins el pròxim Dimarts dia 6 de Desembre (festiu). Al pavelló del poliesportiu es disputarà la 8etna jornada de Lliga front al C.B. Elda a les 12:00 del migdia.

També us recordem que per al dia 23 de Desembre el Club Martínez Valls Bàsquet junt amb A.D.I.E.M Ontinyent (Asociación para la Defensa e Integración del Enfermo Mental) i amb la col·laboració de l’ Ajuntament d’ Ontinyent d’ entre altres, han organitzat una jornada benefica a favor de l’associació ontinyentina.

Desprès d’altres activitats de la jornada esportiva, el plat fort serà un partit amistós que enfrontarà a l’ ESET ONTINET front al Basquet Paterna, on juga l’ontinyentí Mauro Brotons, dirigit per un amic del nostre club com Nicolas Sánchez “Nico”. Un duel bonic de 2 clubs de 1ª Divisió Nacional en benefici d’una bona causa.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa