Fuset no està soles. 600 persones als entrenaments del diumenge

1

Fuset està més en ús que mai. El passat diumenge, el Moto Club Ontinyent va congregar al voltant de 100 motoristes en la seua jornada d’entrenaments de portes obertes. Els assistents van ser tant motoristes federats com no federats els que van gaudir d’una jornada lúdica i esportiva. Entre motoristes, amics i familiars, 600 van ser les persones de diferents procedències com Albacete, Múrcia, Tarragona o Madrid es van desplaçar per gaudir de l’entorn i l’ambient motociclista de Fuset, com a circuit de Motocross referent a la Comunitat Valenciana.

El Moto Club Ontinyent i la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana i distintes associacions estan treballant perquè el Circuit de Fuset continue en el panorama motociclista espanyol. Cal destacar l’antiguitat aquest circuit, en el qual des de 1972 s’han realitzat carreres i entrenaments i ara està en perill de desaparició.

El portaveu popular, Filiberto Tortosa, es va sumar a la jornada i va defensar les activitats que es desenvolupen a Fuset i a les associacions que fan ús dels terrenys , “des del PP estem oferint el nostre suport, tant al Moto Club Ontinyent com a la Societat de Caçadors La Fontana i al Club de Tir Olímpic d’Ontinyent, per a frenar el tancament de Fuset que ha causat un gran malestar tant als associats com als aficionats”.

 

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Ara el que més parla al PP d’Ontinyent també es motero de cros.Els vots son els vots.
    Crec que es cridar alarmes falces en tot això. Més val que la precampanya la centre en temes de més força social i no el tema dels motos.Així acabara mal ell i els peperos van aldarrere.

Comments are closed.