El teatre Echegaray ple de gom a gom amb la Gal·la de l’Esport

0

Els clubs esportius d’Ontinyent van homenatjar als esportistes més destacats de cadascuna de les modalitats en una nova edició de la Gal·la de l’Esport el passat divendres al Teatre Echegaray. En l’esdeveniment, que va omplir de gom a gom les més de 500 butaques de la instal·lació, es van atorgar distincions per al membre més destacat durant l’any esportiu de cadascun dels 30 clubs i entitats esportives participants.

En la gal·la, presentada un any més per Josep Manel Andrés i Mara Vicent, el Consell Esportiu de la ciutat va guardonar a títol pòstum als desapareguts esportistes Óscar Martínez de la FEBO i Javier Penalba de Cepivall, en el que va suposar el moment més emotiu de la nit. A més, el Consell Esportiu va guardonar també a la futbolista Sonia Santainés per la seua trajectòria i a Alfredo Sanchis pel seu treball en l’esport escolar.

L’acte va comptar amb moltes nominacions de conjunt que va motivar a alguns equips a anar uniformats amb la roba esportiva, com l’equip aleví del club tennis i pàdel Poliesportiu d’Ontinyent o l’escola municipal de ciclisme. A la seua intervenció, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va recordar l’aposta estratègica del govern de la ciutat per l’esport, i va agraïr l’esforç de tots els clubs “per dinamitzar la nostra ciutat”. Per la seua part, el Regidor d’Esports, Pepe Pla, va destacar la funció educativa de l’esport i “la necessitat de seguir formant a nous esportistes en base a valors com el respecte, l’esforç, la responsabilitat, la honestedat, la humilitat, la solidaritat”.

En acabar, es va donar pas a un vi d’honor a la Plaça de Sant Domingo, un acte després del qual molts dels clubs participants van dur a terme els seus respectius sopars d’acomiadament de la temporada esportiva. La data, el primer divendres de juliol, va ser escollida pel consell d’esports “perquè entenem que és el moment al qual molts esports acaben la seua temporada, i a més a més suposarà l’avantsala de la gran festa esportiva que seran les 24 hores”, explicava Pla.

Publicitat