El disseny de l’escut de Gonzalo Vidal guanyador del nou club Ontinyent 1931 CF

La junta directiva, representants de les penyes i alguns membres del jurat tècnic es van reunir ahir de vesprada al saló d’actes de la Societat de Festers, per determinar qui seria el guanyador i l’escut definitiu del nou club Ontinyent 1931 CF.

El guanyador ha coincidit amb el primer disseny triat en les votacions de la pàgina web, el número 38 de Gonzalo Vidal. Les puntuacions emeses pels jurats tècnics i de directius i penyes han estat molt repartides i semblants a les que s’havien recollit en la votació popular per la web oficial.

A continuació es detallen les votacions de cada jurat, tenint en compte que el més votat de cada secció s’emportava tots els punts i la resta la part proporcional als punts rebuts:
 

DissenyWebJ. TècnicJ. Directiva i penyesTotal
38. Gonzalo Vidal Vallés3,53,5 (12)3 (33)10
31. Felipe Carrasco Sanz2,632,92 (10)1,63 (18)7,18
9. Tono Gandia2,472,62 (9)1,72 (19)6,81
37. Gonzalo Vidal Vallés2,210,88 (3)0,54 (6)3,63
1. Cristian Llopis i Jorge Orquín1,780,58 (2)0,1 (1)2,46


Els membres del jurat tècnic han estat: Jesús Bordera (Dissenyador), Toni Aguilera (Expert en història del club), María Reig (Lo Clar), Arturo Reig (Comarcal TV i escriptor del llibre de la història del club més recent), Santiago Sanchis (Director del Periòdic d’Ontinyent), Rafa Rubio (En Ontinyent) Rosa Llobregat (Sòcia i ex-cap de premsa de l’Ontinyent).

Els membres de la junta directiva amb vot han estat Miguel Ángel Mullor, Óscar Bernabéu, Roberto Bas, Juanma Bas, Nikolay, Sonia Santainés i Alfonso Soler, acompanyats pels representants de les penyes: Gonzalo (Frente Botifarra), Ignacio i Alexis (Supporters BN) i Paco Ortiz (La Torreta). També han representat els socis Javi Nadal i Mariate, i l’ex-tècnic de l’Ontinyent Juvenil Kiko Ferrero.

El club vol agrair novament la participació de tots, pel que fa al nivell de disseny, amb autèntiques obres que quedaran per a la memòria, a tota la gent que ha perdut un minut per oferir el seu vot, al mateix temps, que felicita al guanyador.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els entrenadors del Club Martínez Valls Bàsquet continuen formant-se durant el confinament

L’estat d’alarma i el confinament no ha frenat l’activitat del Club Martínez Valls Bàsquet. Els …