És el torn de la participació en les competicions de la pedrera del Club Natació Ontinyent . Aquest cap de setmana passat, diumenge 14 de novembre el CNO va participar en la 2a Jornada de lliga infantil i el 2n Control absolut d’aquesta temporada, a la Piscina Municipal Natzaret de Valencià.

Setze equips participaren en aquesta competició, un total de 368 participants , dels quals 15 eren del CNO de les categories infantil, juniors i absoluts. Els nadadors de la categoria infantil competiren en dues proves, una d´elles els 200 m estils o 200 m braça, segons el criteri obligatori de la Federació Valenciana de Natació. Les restants categories elegien lliurement les proves. L´excés del públic va estar limitat als participants a la competició per les mesures de la COVID.

El club destaca que “tots/es van fer una gran demostració i que el treball fet diàriament als entrenaments els ha fet aconseguir millors marques personals a les diferents proves i diverses mínimes per als campionats autonòmics d’aquesta temporada.”